2777
2789
عنوان

یه بارداری ناخواسته و بی موقع😐😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 125 پست
جالبه نمي تونيد درست پيشگيري كنيد خب بعد زايمان اخر لوله ها رو ببنديد اينجوري هر چند سال يكي بايد بي ...

حرفت درسته ولی لوله هارو نمیبندد حداقل باید ۴۰سال و چندتا بچه داشته باشی

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎
این روالی هست که باید طی بشه نباید به وجود میومد الانم که به وجود اومده شرایط بودن یا نبودنش مثل اون ...

مثل زن عموی من اصلا حرف مردم براش مهم نبود گفت من گناه نمی کنم

⚘خدایا شکرت❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم موافق سقط نیستم چطور که تو نامزدیم باردار شدم و الانم حامله ام و تو عروسی م هفت ماهمه . ...

عزیزم چه شجاعتی...یسوال کسی بهتون چیزی نگفت؟؟؟

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎
عزیزم چه شجاعتی...یسوال کسی بهتون چیزی نگفت؟؟؟

خونواده خودم و همسرم که خیلی خوب برخورد کردن با اینکه قبلا مورد اینجوری پیش نیومده بود و من یکم نگران بودم ...فامیلامونم خوب برخورد کردن ..همسرم خیلی خوشحال شد..یه سری دوست و اشنا حرف مفت زدن که من همشون و بلاک کردم ..عروسیم دعوتشون نکردم   هر کی حرف زد گفتم بدن خودمه زندگی خودمه به کسی ربط نداره 

من اصلا موافق سقط نیستم ولی خب اگه شرایطشو نداری راهی جز سقط نداری ..راسی خاله من تاحالا فک‌کنم سه ت ...

منم سه بار سقط کردم 

اونم با کلی احتیاط و پیشگیری باردار شده بودم 

اصلا ناراحت نیستم و مشکلی هم پیش نیومده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مثل زن عموی من اصلا حرف مردم براش مهم نبود گفت من گناه نمی کنم

خدا بچه نمیده که ما با شرایطمون بسنجیم باشه یا بره. این ما هستیم باید شرایطمون رو وفق بدیم برا بچه. خودمون مقصیرم که اومده

خونواده خودم و همسرم که خیلی خوب برخورد کردن با اینکه قبلا مورد اینجوری پیش نیومده بود و من یکم نگرا ...

خوشبحالتتتتت...وای من حتی نامیدیم ک عقد بودم جرات نداشتم پیش نامزدعقدیم ببینم چه برسه رابطه😅😅😅..بابات چیزی نگف؟

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎
ببین من خودم موافق سقط نیستم چطور که تو نامزدیم باردار شدم و الانم حامله ام و تو عروسی م هفت ماهمه . ...

منم تو عقد سه تا سقط خود به خودی داشتم اخرم پسرم و حامله شدم . تو عروسیم ۲ ماهه بودم . 

خداروشکر
خوشبحالتتتتت...وای من حتی نامیدیم ک عقد بودم جرات نداشتم پیش نامزدعقدیم ببینم چه برسه رابطه😅😅😅..ب ...

بابام اولش یکم ظاهرا ناراحت شده بود .. البته من چون با هاشون زندگی نمیکنم نبودم خودم ..یه سه ماهی بهم زنگ نمیزد و قهر کرده بود ...بعدش یهو خودش پاشده بود رفته بود سیسمونی فروشی برای بچه خرید کرده بود...   من کلا خیلی ساله پیش خونواده زندگی نمیکنم .

بي خيال بابا دكترا و بيمارستان هاي ما با زير ميزي همه كار مي كنن ايرانه ها    تو ايران ك ...

ن اینجوریاممم نیس. من الان ۱۹سالمه هیچ دکتری لوله هارو نبست 

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎