دقیقا ۲۹ اسفند بی بی چکم مثبت شد و همون روز رفتم دکار و سونوگرافی ک گفت ساک حاملگی تشکیل شده ولی اندازه ش خیلی کوچیکه و ۹۹ درصد سقط میشه و یه سونو نوشت برای این هفته امروز ک رفتم متاسفانه جنین بزرگتر شده بود من اردیبهشت ۹۷ زایمان کردم خیلی زیاد الان ناراحتم ک یه جلوگیری مطمئن نکردم الان موندم سقط کنم که خب از عواقبش میترسم از طرفی شاغلم، یه دختر ۱۴ ساله دارم و یه دختر ۱۱ ماهه . مامان بنده خدام با اون همه بیماری که خودش داره بچمو نگه میداره ..چون نیاز دارم ک کار کنم ..موندم چه خاکی به سرم بریزم دارم از غصه میمیرم 😔😲
ببین عزیزم من ماه پیش پریودم عقب افتاده بود زهر ترک شدم چون واقعا هزارتا مسکن خورده بودم ویه درصد میشد سقط میکردم تو هم شرایطتتو ببین واقعا سخته دوتا بچه کوچیک واسه خانم خانه دار چه برسه شاغل خودتم میگی مادرم مریضه یعنی دست تنهایی بازم خودت میدونی
سلام منم مثل شما شاغلم و گذشته از علاقه نیاز مالیم دارم یه دختر ۴ ساله دارم و به اصرار شوهر و دخترم باردار شدم اما خدا میدونه تا لحظه تولدش تو تردید و دودلی که آیا درست بود بچه دوم و این بارداری اما الان که کنارمه انقدر دوستش دارم و خوشحالم که دارمش حاضرم براش با هرسختی کنار بیام
خدايا اين عزّت است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى