2777
2789
عنوان

شوهرم دست به زن داره.چجوری باید برم پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 64 پست
ولی پدر نداشتن هم بچه رو افسرده میکنه و حس عدم حمایت پدر رو داره اونجوری. اونم ک خیلی بده نمیدونم ...

اصلا قابل مقایسه نیست با دیدن این حجم خشونت

شما بشین زندگینامه ی قاتل های سریالی آمریکا رو بخون، داستان زندگی قاتل ها و اوباش معروف ایران رو بخون ببین کودکیشون چی بوده...

بچه ای که با دیدن کتک خوردن مادرش جیغ بکشه داغون میشه...داغون...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ایده ی جالبیه، اگه فقط بحث و دعوا بود البته توصیتون درسته. اما هیچ کس تحت هیچ شرایطی کوچک ترین ...

اصلا نمیتونم باهاس حرف بزنم.

میترسم از وحشی گریاش و بی منطق بودنش

فقط کوتاه میام وگرنه خیلی وقت کشته بود منو

میترسم بهش بگم طلاق میخوام

هیچوقت نمیتونم باهاش حرف بزنم

اصلا نمیتونم باهاس حرف بزنم. میترسم از وحشی گریاش و بی منطق بودنش فقط کوتاه میام وگرنه خیلی وقت کش ...

این زندگیه که شما داری عزیزم آخه؟

من به کسی نمیگم فقط طلاق، اما حتما اقدام قضایی کن وقتی کتک میخوری. به پلیس زنگ بزن که بیان و صورت جلسه کنن.نامه ی پزشکی قانونی بگیر و حتما با اورژانس اجتماعی در تماس باش و با روانشناس درجه یک صحبت کن.

کمکت میکنن.

اگه فقط بخوری و نگاه نکنی شک نکن هزار بار دیگه هم میخوری! طفلی اون بچه که باید نظاره گر باشه

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
این زندگیه که شما داری عزیزم آخه؟ من به کسی نمیگم فقط طلاق، اما حتما اقدام قضایی کن وقتی کتک میخوری ...

میخوام فقط نامه پزشک قانونی بگیرم براش مدرک جمع کنم که اگه خواستم جداشم قبلش نامه داشته باشم ک بچه دست خودم باشه نه اون مرد دیوونه.

خوبه؟

میخوام فقط نامه پزشک قانونی بگیرم براش مدرک جمع کنم که اگه خواستم جداشم قبلش نامه داشته باشم ک بچه د ...

عزیزم این نامه ها توی دادگاه ثابت نمیکنه شما از ایشون کتک خوردی. به سادگی میتونه بگه من نزدم و تمام! اثبات شهود میخواد!

برای همین میگم وقتی بهت حمله کرد بلا فاصله با پلیس تماس بگیر یا صداتو ببر بالا که همسایه ها این کار رو بکنن تا پلیس براتون صورتجلسه کنه. خلاصه ی مطلب: کولی بازی درار تا محکمه بپسنده.

البته الان حتما نامه رو بگیر چون وقتی اثبات شد توی دادگاه تمامشونو میتونی رو کنی و حضانت بچه رو هم بنا به صلاح کودک از ۷ سال به بعد هم بگیری.

نامه رو بگیرم چجوری اثبات میشه.میشه دقیق تر بگین.بفهمم قراره چی بشه

گفتم که، نامه اصلا چیزی رو اثبات نمیکنه! فقط تایید میکنه که شما کتک خوردید و این که چه میزان آسیب دیدید که برای گرفتن دیه قاضی رو راهنمایی میکنه.

اگه شما بعد کتک خوردن برید کلانتری و شکایت کنید و نامه رو هم با خودتون ببرید، شوهرتون به سادگی میتونه بگه من نزدم، و شما هیچ مدرکی نمیتونید بیاری که ایشون زده! در نتیجه نمیتونید با استفاده از عسر و حرج جدا بشید یا حضانت دائم فرزندتون رو بگیرید.

مگه این که شوهرتون به عهده بگیره که زده!

بهترین کار در این مواقع اینه که خودتون یا همسایه ها با پلیس تماس بگیرن که پلیس بیاد در محل. یا همسایه هاتون شهادت بدن که ایشون شما رو کتک میزنه.

در غیر این صورت شما خودتون متهم به افترا میشید

اگه شوهرم خودشو درمان و اصلاح کنه که بهتره. تا طلاق

هرچند دیگه دوسش ندارم و کلا از ازدواج پشیمونم چون ۱۰سال اختلاف سنی داریم و نمیتونه درکم کنه و پایه باشه تو هرچی.

مثلا من بخاطر سنم که۲۱ ام ذوق و شوقی ام 

ولی اون که ۳۱ سالشه نسبت به من سرحال نیست و همکاری نمیکنه

گفتم که، نامه اصلا چیزی رو اثبات نمیکنه! فقط تایید میکنه که شما کتک خوردید و این که چه میزان آسیب دی ...

اگه اینجوری باشه که ایندفعه نمیشه برم .

اینکه میگین باید همون موقع شاهد باشن.

ضبط صدا چی؟