2777
2789
عنوان

شوهرم دست به زن داره.چجوری باید برم پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 64 پست
بچتو تنها بزرگ كني خيلي موفق تره تا زير دسته يه مرد وحشي 

من به حرفای مردم فکر میکنم.

چش تو چش شدن و رابطه بعدش با خودش و خانوادش چون خاله و پسرخالمه.

سرنوشت خودم بعدش

بی پدری پسرم

چجوری تنها بزرگ کردنش.شاغلم ک نیستم

بعد جداییت چی شد؟ بچه با کی بود؟  ازدواجم کردی؟

من با اون نامرد توافقی جدا شدم الان چهار ماه جدا شدم.توی توافقمون قید کردیم که دخترم تا نه سال حضانتش با من باشه و بعد نه سال دادگاه تعیین کنه.البته پدرش سه روز هفته حق داره که دخترم رو پیش خانوادش ببره و بعضی شبا پیش مادربزرگ پدریش میمونه دخترم

اینو بدون جدایی از کسی که اذیتت میکنه خیلی خوب و کلی راحت میشه ولی در نظر داشته باش امکانش هست بعضی روزا پسرت ازت دور باشه چون اونم پدرشه

اگه به خودش و خانوادش اعتماد نداری یه کم دیگه صبر کن چون بچه کوچیک و بی دفاع خیلی سخته پیش کسی باشه که صلاحیت نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجوری باشه که ایندفعه نمیشه برم . اینکه میگین باید همون موقع شاهد باشن. ضبط صدا چی؟

نه عزیزم، حتی فیلم هم اگه قاضی بخواد میتونه رد کنه.

فقط شهود، والسلام

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
من به حرفای مردم فکر میکنم. چش تو چش شدن و رابطه بعدش با خودش و خانوادش چون خاله و پسرخالمه. سرنوش ...

به حرررررف مردم فکر میکنی به زندگی و وجود خودت فکر نمیکنی؟ ب بچت فکر نمیکنی ؟ واقعا ک ....!😡ببین عزیزم منهم مثل تو ی شوهر دیوونه دارم و درمونده ام فقط از این میترسم که بچمو بهم نده ...چون میدونم میتونه ولی اگ بدونم بچم مال خودمه فوری جدا میشم ... لعنت به مردای دیوونه 😔

....