2777
2789
عنوان

شوهرم دست به زن داره.چجوری باید برم پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 64 پست
اون بچه دیگه الان هست و نمیشه گفت با همچین پدری بیشتر اسیب‌میبینه یا بدونه اون

باید دید ایا ایشون پدر اصلا هست یا نه ؟؟؟

آیا بود و نبودش فرق داره یا نه 

من با توجه به شغلم قاطعانه خدمت شما میگم اگر ایشون کنترل اعصاب و روان نداشته باشه و رسما تایید بشه ..با چنین پدری نباشه خیلی خیلی بهتره ....گاهی نبود ادمها از بودنشون بهتره ...شک نکن کسی که چندین سال اینطور بوده مشکل اساسی داره و صلاحیت پدر بودن نداره...کمترین آسیبش عقده ای شدن و عصبی بودن و ضعف شخصیتی هست ...پدرو مادر باهم نباشن هزاربار بهتر از اینه که تا ابد ببینه پدرش عین دیوانه ها مادرشو میزنه ...به سن بالاتر هم برسه که خطر محض هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فکر خودت نیستی به اون بچه ی بیچارت فکر کن که مجبوره همچین صحته هایی رو ببینه!

۲ روز دیگه یا یه افسرده ی بی عرضه ی منفعل بار میاد، یا یه سگ هار(حیف سگ) مثل پدرش!

چرا وقتی با این حیوانات وصلت میکنید بچه دار هم میشید ازشون؟!

شما انتخاب خودتون اینه، ولی اون بچه ی بیچاره چی اخه؟ گناه اون چیه واقعا؟

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
بخدا گناه دارع اون بچه!!! روحيع ي حساسشش عقده اي ميشه !!! مادر واسع بچه عزيزع از همون روز اول كاش بف ...

کاملا حرفات درسته ولی ادمی به امید زندست.مطمعن باش اگه خودشم نخواد بچه بیاره از اطراف انقدر فشار میارن بهش که اقدام میکنه واسه فرزند آوری.الان این خانوم دلشکست به اندازه کافی سرکوفت زدن دردی دوا نمیکنه.

الان تا چند وقت دوریم اونا مسافرتن. ما خونه مامانه منیم بخاطر همبنم تنهام نمدونم چجوری برم پزشک قا ...

آژانس بگیر برو،کاری نداره که،تا مامانت اینا نیستن برو

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
نامه رو هر وقت كه بخواد ميتونه ببره و شكايت كنه لازم نيست همون موقع حتماً برده بشه.

در مورد من که اینطور نبود.یک سال از گرفتن نامه گذشته بود ولی توی دادگاه گفتن معتبر نیست و باید همون موقع شکایت میکردی

کاملا حرفات درسته ولی ادمی به امید زندست.مطمعن باش اگه خودشم نخواد بچه بیاره از اطراف انقدر فشار میا ...

دردي دوا نميكنه ولي بمونه بسوزع بسازع چون خودش خواسته!!!! من خودم هيچ وقت از مادرم نميگذرم تو بدترين شرايط زندگيش منو اوردع فقط هم بخاطر خودش 

اون بچه دیگه الان هست و نمیشه گفت با همچین پدری بیشتر اسیب‌میبینه یا بدونه اون

شک نکن که با اون پدر خیلی بیشتر آسیب میبینه.

نداشتن پدر فقط یه حسرت رو روی دلش میذاره، این همه بچه بدون پدر داریم...

اما این که خشونت خانگی ببینه و کتک خوردن مادرش رو تحمل کنه و این ترس رو توی این سن تجربه کنه میتونه تبدیلش کنه به یه آدم افسرده، که برای فرار از اینا ممکنه بره سمت مواد مخدر، الکل و... یا یک جامعه ستیز که بشه عضوی از اوباش و بزه کارای جامعه، در بهترین حالت همه ی این رفتار ها رو با همسر آیندش دوباره نشون میده و این سیکل تکرار میشه!

پدر نداشتن باعث به وجود اومدن بیماری های روانی نمیشه، اما دیدن خشونت خانگی چرا...

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
دردي دوا نميكنه ولي بمونه بسوزع بسازع چون خودش خواسته!!!! من خودم هيچ وقت از مادرم نميگذرم تو بدترين ...

من خودم بخاطر روانی بازیهای شوهر سابقم ازش جدا شدم.اینم بگم که بشخصه شوهر روانی من بعد از دنیا اومدن دخترم هارتر شد

انگار مطمعن شد میخوام هر کاری کرد تحمل کنم

نرو پزشک قانونی‌بشین فکر کن چرا انقدر دعواتون میشه

بله ایده ی جالبیه، اگه فقط بحث و دعوا بود البته توصیتون درسته.

اما هیچ کس تحت هیچ شرایطی کوچک ترین حقی برای کتک زدن شخص دیگه ای نداره. اگر کسی این کار رو کرد، و تکرار هم کرد(بار اول اگه خفیف باشه میگیم شرایط روحی بدی داشته و کنترلشو از دست داده) یه روانیه که زندگی کردن باهاش خطرناکه!!!!!!

آدم نمیتونه هر چی حضرت میخواد لبیک بگه، که مبادا کتک بخوره

شک نکن که با اون پدر خیلی بیشتر آسیب میبینه. نداشتن پدر فقط یه حسرت رو روی دلش میذاره، این همه بچه ...

ولی پدر نداشتن هم بچه رو افسرده میکنه و حس عدم حمایت پدر رو داره اونجوری.

اونم ک خیلی بده

نمیدونم چیکار کنم