2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 194 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شرمنده غلط میکنی با خیابون مقایسه میکنی مگه خیابون برا مرداست؟مرد متجاوز آمارش‌خیلی زیاده اگه او ...

احترام خودتون رو نگهداری!!! داریم با آرامش با هم حرف میزنیم جنگ که نیس

نه خیابون مال مردا نیس ولی اینجا هم واسه زن ها نیس

کتاب خوندم مقاله خوندم ولی علمی که از تجربه خودت و دیگران میشه کسب کرد رو از خوندن هیچ کتابی نمیتونی کسب کنی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

خوب منظورشون از این جور تاپیکا همینه دیگه

پسرا می‌دونن.پیش کی برن 

خدارو شکر تا حالا کسی مزاحم نشده

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

تو‌ چرا داری طرفداریشون رو‌ میکنی؟ عجب اومدین سایت زنونه، زبونتون هم درازه

چون نظرش غیر منطقی هس

اینجا سایت زنونه نیس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

کجا نوشته زنونه اگه زنونه بود نی نی یار اجازه نمی‌داد آقایون بیان

۱۰۰۰۰ لایک

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

[QUOTE=400636905]خب امثال تو هر کی مایله .. تو امضاش بنویسه موافق آقایونه حالا پیام یا نظر یا هر چی ...

چه ربطی داره عزیز من؟

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.