2777
2789
الکارنتینو میگن اصلا مصرف نکنید هم به کلیه آسیب میزنه و هم در سن بالا باعث پارکینسون میشه

حتی مایع ؟چون قرص رو مطمئنم که به کلیه آسیب میزنه 

یه دکتر تغذیه تو منو تو میگفت آل کارنتین مصرف کمش برای بدنساز لارمه

گلم این طرز تفکر دمبل مناسب نیست برای ۲۰ سال پیشه مطمئنی ترکیه درس خوندن؟من دستیار مربی بدنسازی بودم ...

میگن کاهش وزن و عضلانی کردن بدن با تناسب اندام فرق داره...شما فرق این دوتار بزنید نت سرچ‌کنید شاید پیدا کردید....بزار از خواهرم‌بپرسم‌ببینم‌مطمعنه ترکیه درس خونده یا نه😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم این طرز تفکر دمبل مناسب نیست برای ۲۰ سال پیشه مطمئنی ترکیه درس خوندن؟من دستیار مربی بدنسازی بودم ...

میگن شما اگه وزن ۸۵رو‌دیدین هیچ‌وقت نمیتونین تناسب اندام داشته باشین...تناسب اندام برا کساییه که ۱۰کیلو‌نهایتش اضافه دارن.

حتی مایع ؟چون قرص رو مطمئنم که به کلیه آسیب میزنه  یه دکتر تغذیه تو منو تو میگفت آل کارنتین مص ...

ارکارنتین مصرف کنی بعد ۶۰سال علایم پارکینسون شروع میشه....لطفا سوالی که پرسیدینو جواب گرفتینو بحث نکنید دیگه

شما کلا رد داذین...تناسب اندام‌و ساعت شنی با چیزی که ظما میگید خیلی فرق داره....

میگن کاهش وزن و عضلانی کردن بدن با تناسب اندام فرق داره...شما فرق این دوتار بزنید نت سرچ‌کنید شاید پ ...

نه من عضلانی نکردم بدنمو سیکس پک در بیارم و آینا فقط فرم دادم 

قطعا تناسب اندامم الان خیلی خیلی متفاوته با زمانی که ۸۵ کیلو بودم کلینیک ایرانیان برید در صد چربی به عضله و سطح ویتامین و املاح بدن و بی ام آی و چندتا آزمایش دیگه رو‌میگیره به من که گفتن تناسب اندامم ایده آله برای حفظش گفتم از شما بپرسم که مثل اینکه اونقدر اطلاع ندارن بهتره بعد عید به دکترم سر بزنم حتما ممنون گلم

شما کلا رد داذین...تناسب اندام‌و ساعت شنی با چیزی که ظما میگید خیلی فرق داره....

گلم ردی خودتی حرف دهنتو لطف کن مزه مزه کن بعد بگو بی احترامی نکردم سوالی که از یه پزشک ۶۰ ساله پرسیدم از خواهرتونم پرسیدم که شکر خدا هیچی بلد نیستن

گلم ردی خودتی حرف دهنتو لطف کن مزه مزه کن بعد بگو بی احترامی نکردم سوالی که از یه پزشک ۶۰ ساله پرسید ...

الکارنتینو‌مصرف‌کنید شما با همون حرف پزشک....هیچ‌پزشکی الکارنتین تجویز نمیکنه...این چیزا تو باشگاه های بدنسازی تجویز میشه فقط

گلم ردی خودتی حرف دهنتو لطف کن مزه مزه کن بعد بگو بی احترامی نکردم سوالی که از یه پزشک ۶۰ ساله پرسید ...

عزیزم شرمنده گفتم که ترجیح میدم برم پیش دکتر حاذق خودم تا با یه استارتر که اصلا مشخص نیست کیه و چهارتا سوالم بلد نیست و با همه هم دعوا داره حرف بزنم 

الکارنتینو‌مصرف‌کنید شما با همون حرف پزشک....هیچ‌پزشکی الکارنتین تجویز نمیکنه...این چیزا تو باشگاه ه ...

عزیزم من در حال حاضر hydroxycut میخورم فقط دقت کنید پرسیدم با هم تداخل دارن یا نه که بدونم بگیرم یا نه چقدر گیجید شما

عزیزم من در حال حاضر hydroxycut میخورم فقط دقت کنید پرسیدم با هم تداخل دارن یا نه که بدونم بگیرم یا ...

ممنونم بذید دوباره همه پیامپهارو‌بخونید که دکتر‌گفته الکارنتین لارمه اصلا....

اسی خودت تاپیک زدی سوالاتونا بپرسید بعد چقد بد جواب میدی انگار میخوای بگی من خیلی بلدم شما هیچی حالیتون نیس🙄

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم