من کلا دوست ندارم کسی خونمون بمونه شبو و برسه الان که باردارم تا صبح ده بار دسشویی میرم ، چند بار خوراکی میخورم قدم میزنم شورت و تاپ میپوشم ، حتی خواهر کوچیکم خودمم نذاشتم بمونه خودمم جایی نموندم
بعد یهو یک ساعت پیش زنگ زدم شوهرم که کجایی کی میای خونه گفت میام فلان رفیقمم میاد
بعد من فکر کردم میاد میره باز خونه ترکیده رو تو ی ربع جمع کردم الان شام خوردن و متوجه شدم که میمونه🙁🤦🏼♀️
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم همیشه مگه جای رفیق خونه ادم نیس وقتی ادم ناموس داره ار خودش پای هر مردی رو وارد خونش نمکنه
این همیشه همینجوریه یک سری چند شب پشت هم رفیقش و زنش که من حوصله زنه رو نداشتم خونمون موندن بعد چند روز دوباره خواستن بیان باهم دعوامون هم شد بازم اومدن