2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنتسب اندام خودش یک رشته تحصیلیه...خواهرم ترکیه تحصیل کردن.

خوب پس خوبه تو هر دو زمینه اطلاعات دارن 

میشه بپرسید ازشون بی زحمت که اگر من برای خونه خودم یه صندلی پرس سینه با دمبل و هالتر بگیرم،(دمبل ۲,۴,۶,۸) تردمیل هم دارم کافیه یا بازم باید برم باشگاه؟

رژیم کالری شمار رو توصیه میکنن یا رژیم هایی مثل پروتئین یا حذف کربوهیدرات یا رژیم سبزیجات؟

CLA با L-carnitine  و Hydroxy cut تداخلی دارن؟یا باید با یک فاصله زمانی مشخص استفاده بشه؟

خوب پس خوبه تو هر دو زمینه اطلاعات دارن  میشه بپرسید ازشون بی زحمت که اگر من برای خونه خودم یه ...

میگن مخالف کامل کار با دنبل و وزنه هستن و اصلا علمی‌نیست این کار...رژیم غذایی هم نباید زیاد سخت باشه فقط قندو چربی میگن حذف بشه کافیه....بقیه با تحریک چربی باید عضله رو رو آورد....تحریک عضله برا تناسب اندام خانوما کار درستی نیست

خوب پس خوبه تو هر دو زمینه اطلاعات دارن  میشه بپرسید ازشون بی زحمت که اگر من برای خونه خودم یه ...

الکارنتینو میگن اصلا مصرف نکنید هم به کلیه آسیب میزنه و هم در سن بالا باعث پارکینسون میشه

میگن مخالف کامل کار با دنبل و وزنه هستن و اصلا علمی‌نیست این کار...رژیم غذایی هم نباید زیاد سخت باشه ...

گلم این طرز تفکر دمبل مناسب نیست برای ۲۰ سال پیشه مطمئنی ترکیه درس خوندن؟من دستیار مربی بدنسازی بودم و با بدنسازی از ۸۵ کیلو رسیدم به ۵۲ کیلو در مورد تغذیه باهاشون موافقم ولی راجبه دمبل باید بگم با یه تغذیه درست حرکات صحیح و به کار بردن وزنه مناسب میشه اندام رو فرم داد من اوایل اسکات خالی میزدم الان اسکات ۸ کیلو میزم فرم گرفته اومده بالا و خط افتاده بدون وزنه امکان نداره با سن  بالا وایسه و خط بیوفته 

کتاب آناتومی بدن در بدنسازی رو حتما بگید مطالعه کنن ورزش مخصوصا برای خانوما خیلی پیشرفت کرده دکتر تغذیه هم کاملا ورزش با دمبل (البته به مرور که بدن عادت کنه) رو توصیه میکنن کلینیک ایرانیان میرم حتما میشناسید.

اطلاعاتی راجبه مکمل ها نداشتن؟