2777
2789
عنوان

همسر شما..

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 44 پست
الان چی ...همونطوری هس.

آره. هیچ وقت نمیگه زشته، مثلا وقتی نظرشو میپرسم (برا آرایش یا لباس)، میگه اونجوری خوشگلتری، هیچ وقت نمیگه الآن زشتی. کلا از روز اول قیافمو داس داشت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم قیافم خوبه تقریبن نمیدونم ولی دیگران خیلی تعریف میکنن 

ولی گاهی اوقات یه مردی که وارد زندگیم‌میشه یه ایرادایی میزاره رو و خیلی ناراحت میشم و اون مرد و حذف میکنم و روی خودم خیلی حساس میشم مثلن من واس کنکور درس میخوندم وقت باشگاه رفتن نداشتم خیلیم چاق شدم یهویی بعد شروع کردم به رژیم و ورزش اون اقایی که توی زندگیم بود میدونس که از خودم و هیکلم ناراحتم ولی به رو اورد گفت خیلی مثل زنای شمالی داری چاق میشی من بدم‌میاد 😔 این خیلی ناراحتم‌میکنه 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان تو رودربایستی .خب اگه از قیافت اندامت خوشش بیاد دست از سرت برنمیداره.بعدشم چرا همش اون خوشش بیا ...

اگه نپسندم نگاهشم نمیکنم😂ببین اطراف من مردایی هستن که با وقاحت تمام مدت از همسرشون ایرادهای بنی اسرائیلی میگیرم.نمیخوام درگیر این مدل زندگی بشم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
مردها ظاهر بین هستن اگه به چیزی گیر میدن که قابل درست شد نه مثل لک صورت و چاقی ووو مشکلی نیست اما بخ ...

اوهوم دقیقا...اصلا کلا از این ویژگی بدم میاد...خب ادم تا جایی که در توانشه به خودش میرسه دیگه این حرفها چیه که میزنن..اه

عزیزم😘انشالله خوشبخت بمونید

گلم خیلیم خوشبخت نیستیم. همه همینه زندگیمو میبینن فکر میکنن همه چی عالیه ... 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
وای دقیقا منم یه دوستی داشتم باشوهرش دوست بودن با عشق و عاشقی ازدواج کردن و پسره کلی عاشقش بود ولی ه ...

دقیقا دوست منم چند ساله درگیره

گلم خیلیم خوشبخت نیستیم. همه همینه زندگیمو میبینن فکر میکنن همه چی عالیه ... 

خب این یه پوئن مثبت بزرگه..اما از خدا میخوام ارامش و خوشی وارد زندگیتون بشه

اگه نپسندم نگاهشم نمیکنم😂ببین اطراف من مردایی هستن که با وقاحت تمام مدت از همسرشون ایرادهای بنی اسر ...

ببین ب نظرمن هیچ کسی بی عیب نیس خدا هر کسیوو ی جورافریده  ...بعدم خیلی خودشون مایکنووو سیکس بک هستن ک اینقدرایراد میگیرن ..

چرا نباید خود خود خودمون دوست داشتنی باشیم ؟ 

این تفکرت اشتباهه. یبار مشاور بهم گفت. گفت این جمله که منو بخاطر خودم بخاد خیلی اشتباهه. شما، مادرتونم قبولتون نداره چه برسه به یکی دیگه ...

خب این یه پوئن مثبت بزرگه..اما از خدا میخوام ارامش و خوشی وارد زندگیتون بشه

ممنونم عزیزم. مرسی. انشالله دل شما هم همیشه خوش باشه

منم قیافم خوبه تقریبن نمیدونم ولی دیگران خیلی تعریف میکنن  ولی گاهی اوقات یه مردی که وارد زندگ ...

اصلا انگار نمیفهمم دارن چی میگن...قبل صحبت کردن فکر نمیکنم...بعد انتظار احترام و تزریق حس اقتدار هم دارن

اگه نپسندم نگاهشم نمیکنم😂ببین اطراف من مردایی هستن که با وقاحت تمام مدت از همسرشون ایرادهای بنی اسر ...

رست پیش بگیر پس نیفتی ایراد گرفت از ایراد بترکونش

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
منم همیشه از این موضوع میترسم برام شده فوبیا😐

وسط دنیای به این بزرگی ببین به چه موجودات سخیفی دچاریم😑حالم بهم میخوره از این مدل روابط

اینا همه ذاتیه 

شوهر من ایراد گیر نیست اما تعریفم نمیکنه من همیشه آرایش ندارم برای مهمونی هم که به خودم می‌رسم‌اصلا نمیگه خوشگل شدی اصلا انگار آرایش کنم نکنم هیچ فرقی براش ندار 

تیپ بزنم یا نزنم حتی ارایشگاه می‌رم‌ و‌میام اصلا متوجه نمیشه اینطوری هم خوب نیست بعد دیگران ازم تعریف میکنن همش ناراحتم که چرا بچشم شوهرم نمیام 

نه به اون شوری شور نه به این بینمکی