2777
2789
عنوان

همسر شما..

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 44 پست
ببین ب نظرمن هیچ کسی بی عیب نیس خدا هر کسیوو ی جورافریده  ...بعدم خیلی خودشون مایکنووو سیکس بک ...

اصلا مساله این نیست که من جذاب هستم یا نه،مساله شعور اون مرد و نوع برخودشه

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
اصلا انگار نمیفهمم دارن چی میگن...قبل صحبت کردن فکر نمیکنم...بعد انتظار احترام و تزریق حس اقتدار هم ...

واقعن من نمیفهمم تازه چاقم بودم همخ تعریفمو میکردن خیلی به دلم اومده بود اینجوری گفت میدونس وقت رسیدگی به خودمو و ندارم یکم سرم شلوغه حالا غیر قابل تحملم نبودم یکم چاص شده بود قسمت ب ا س ن  و ران هام بخاطر زیاد نشستن 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تفکرت اشتباهه. یبار مشاور بهم گفت. گفت این جمله که منو بخاطر خودم بخاد خیلی اشتباهه. شما، مادرتو ...

مادرمون قبولمون نداره ؟ ۲۴ ساله دارم تو خونه پدریم خلاف گفته مشاور شما تجربه میکنم.اتفاقا برام عجیبه کسی تو زندگیم منو به خاطر خودم نخواد

مادرمون قبولمون نداره ؟ ۲۴ ساله دارم تو خونه پدریم خلاف گفته مشاور شما تجربه میکنم.اتفاقا برام عجیبه ...

منظورمو متوجه نشدی. اینکه میگم یعنی انسان با مجموعه ای از خلق و خو ها و تفکرات و توانایی هاشه که اطرافیانو جذب میکنه. حتی گاهی زیبایی. نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم. میخای کلیپای دکتر هولاکویی رو ببین، ۵۰ باید و نباید زندگی مشترک بهتر منظورمو میفهمی.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
واقعن من نمیفهمم تازه چاقم بودم همخ تعریفمو میکردن خیلی به دلم اومده بود اینجوری گفت میدونس وقت رسید ...

به جای اینکه ادمو درک کنن بفهمنت آرومت کنن مثل یه ربات بی عقل حرفی میزنم که ازشون متنفر باشی.کاش جامعه ای که تو زندگی میکنم طوری بود که میشد ازدواج نکرد اون وقت به هیچ مردی نگاه هم نمیکردم..ادم تو حدودا سی سالگی اگه شعورش رشد نکرده باشه اصلا لایق « انسان» بودن هست؟😑

به جای اینکه ادمو درک کنن بفهمنت آرومت کنن مثل یه ربات بی عقل حرفی میزنم که ازشون متنفر باشی.کاش جام ...

نه والا 

حالا طرف هیکلیم نداشتاااااا 

شکم و مهلو و قسمت سی نه هاش چون قبلن چاق بوده و لاغر شده بود بد شده بودن ولی من اصن واسم مهم نبود چون طبیعت بدنش همین بود من بخاطر خودش میخاستمش ولی اینجوری قهوه ایم کرد همش میگم‌کاش قبلش خودم‌یچیزی بهش میگفتم ولی این چیزا واس من ملاک نبود 

منظورمو متوجه نشدی. اینکه میگم یعنی انسان با مجموعه ای از خلق و خو ها و تفکرات و توانایی هاشه که اطر ...

اهان الان متوجه شدم چی میگی گلم..اما اینا که شما گفتی هم جزیی از خود ادامه.اجبار و زور دیگران برای بهتر شدن و زیبا تر شدن نیست.هممون یه حدی از زیبایی رو داریم و به خودمون هم میریم..کسی سعی نکرده با تحقیر و اجبار تغییرمون بده

اوهوم،ولی اخه به این میگن زندگی؟😑

وقتی کسی بخواد ایراد بگیره اگه تو زیباتریت زن‌روی زمینم باشی یه ایرادی پیدا میکنه اما اگه دوست داشته باشه ت  زندگی دیگه ایرادت بچمش نمیاد. 

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝
نه والا  حالا طرف هیکلیم نداشتاااااا  شکم و مهلو و قسمت سی نه هاش چون قبلن چاق بوده و لا ...

دقیقا منم میگم وقتی یکی و دوست داری و ظاهرش به دلت میشینه دیگه چه اهمیتی داره چه مشکلاتی تو ظاهرش داره؟ دلم پره از مردم جامعمون..احساس میکنم عقل بعضیا اونطور که باید رشد نداشته تو یه محدوده ای از بیشعوری متوقف شدن..

شوهر دوستم فقط باید ظاهرشو ببینی😕بعد از دوست من پنجججج ساله مدام داره ایرادای بیخود میگیره و خردش میکنه...من که فقط منتظرم از این شکرها بخوره اصلا حوصله موندن و تحمل ندارم ازش جدا میشم...

تو بهش چیزی نگفتم بعد اون حرفش؟

دقیقا منم میگم وقتی یکی و دوست داری و ظاهرش به دلت میشینه دیگه چه اهمیتی داره چه مشکلاتی تو ظاهرش دا ...

گفتم از خودم راضیم همون شب کلی ازم ایراد گرفت با اینکه قبلش همش ازم تعریف میکرد نمیدونم چه مرگش شده بود 

رفتم خونه بهش گفتم سردم میکنه این رفتارات 

بعد ترکم کرد رفت 

من موندم و اعتماد بنفسی که از بین رفت 

چون همش فکر میکنم یه مشکلی دارم که ترکم کرده کلن داستاتش طولانیه من خیلی دوسش داشتم ولی دلم میشکست از رفتاراش 

اهان الان متوجه شدم چی میگی گلم..اما اینا که شما گفتی هم جزیی از خود ادامه.اجبار و زور دیگران برای ب ...

دقیقا. زیبایی دست خود آدم نیست، کسی هم کسی رو مجبور نکرده.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
گفتم از خودم راضیم همون شب کلی ازم ایراد گرفت با اینکه قبلش همش ازم تعریف میکرد نمیدونم چه مرگش شده ...

متوجه.به این فکر نکن که تو کم بودی براش..یه روانشناس میگفت شما اگه بهترین سیب(مثال) دنیا هم باشی هستن کسایی که سیب دوست نداشته باشن..اون ادم دنبال بخونه برای وزارت بوده خواهشا به خودت نگیری خوشحال باش که از زندگیت رفته و از دست کاراش راحت شدی

مرسی که به حرفام گوش کردی دلم خیلی پر بود یه ذره سبک شدم...خوشبخت و شاد باشی دوست گلم😘😘

متوجه.به این فکر نکن که تو کم بودی براش..یه روانشناس میگفت شما اگه بهترین سیب(مثال) دنیا هم باشی هست ...

وزارت: آزارت😐ناخن ندارم غلط و غلوط تایپ میکنم😂