2777
2789
الهی بمیرم من خیلی غصه مردم ایرانو میخورم خیلیییییی😓

منم، ولی واقعا تصمیم گرفتم امسال خیلی کمتر از پارسال اخبارو دنبال کنم چون واقعا کاری از من یکی ساخته نیست سلامتی خودمو به خطر میندازم با حرص خوردن مخصوصا الان که در استانه مادر شدنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بعد از ارشدم، برای دکترا پذیرش گرفتم. بعد از دکترا هن ازدواج کردم و موندگار شدم. وضعیت زندگی خوب ...

میفهمم عزیزم دوری ازخانواده خیلی سخته 😥بازم خداروشکر ک راضی هستی از رندگیت همینم یه دنیا می ارزه گاهی هم میری ب خانواده ات سر میزنی منم خیلی وقته خانواده امو ندیده ام 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
الهی بمیرم من خیلی غصه مردم ایرانو میخورم خیلیییییی😓

واقعا غصه خوردن داره خیلی فشار رومون هست گرونی وتورم کمر هممونو شکونده

دعا کنید وضعیتمون درست شه

من دلم خیلی به حال هموطنان میسوزه 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

منم ده دقيقه قبل سال تحويل اومدن رو واتز اپ تصويري با هم بوديم بدجور هواشون رو كردم با اينكه نصفه شب بود همه جمع بودن و مشغول خوش و بش البته فقط دو سري اومده بودن خونه مامان مابقي قرار بود فردا واسهنهار بيان

نميشه راه دور تعطيلي نيست كه بتونه ادم بياد با بچه مدرسه اي فقط تابستونا ميشه اومد اونم من تازه دو سه ساله كه برو بيا ميكنم بازم خدا رو شكر 

برا عيد نميصرفه كلي پول بليط بدي اين همه راه رو بياي يك يا دو هفته بموني و برگردي

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

من داداشم پارسال ایران بودن واسه تعطیلات عید اومدن به خاطر وجود اونا همه دور هم جمع میشدیم کل خانواده خیلیم خوش گذشت ولی امسال بخاطر مدرسه بچه ها نتونستن بیان خیلی سخته واسمون اصلا انگار یک تیکه از وجودمون گمه