پسرم قرار بود عید امسال کنارمون باشه،ولی خدا ازمون گرفتش پسر چهارماهمونو خدایا پنج ماه دیگه هم تولدشه چجور روز تولدشو زنده بمونم. ۲۲بهمن ماه سال ۹۶ مارو ترک کرد... خدایا دیگه کم اوردم من
خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دقیقا روز تولدم متوجه حاملگیم شدم و دقیقا ۲۲بهمن ۹۶متوجه شدم که بچه یکماه تو شکمم مرده و دکتر اشغال منو سرکلاژ کرد و دقیقا بعد از نیم ساعت بهوش بودن وقتی خودمم هنوزنمیشناختم و رو کول شوهرم بودم و نمیتونستم راه برم دکتر سونوگراف ب من گفت که بچت یک ماهه مرده و دکتر الکی عملت کرده
دقیقا یک سال تمومدکترای قلب انواع قرصا رو قلبم ازمایش کردن. تا اینکه الان دو سه ماهی میشه ک قرصا رو بر خلاف نظر دکترا قطع کردم و دارممیجنگم با قلبم. مصف شب قلبممیگیره و ازخوابمیپرم قلبمکاملا می ایسته فقط خدا منو نگه داشته که عذابمبده. ۱۸سالم بیشتر نیست اخه انصافتو شکرخدا
عزیزم ان شالله خدا بازم بهت بچه میده با این کارا فقط خودت و همسرتو اذیت میکنی
دست خودم نیست دکترا میگن بخاطر شوکی هست که بهم وارد شده اخه دقیقا بعد اژ بهوش اومدنم دکترم گفت برین سونو من بخاطر اثرات بیهوشی حافظم سر جاش نبود حتس شوهرم ک بغلم کزد زدمش گفتم تو غریبه ای ب من دست نزن،منو بغل کرد رو دست برد سونو اونجا بهم گفتن بچت یکماهه مرده،کل کره زمینرو سرمخراب شد با تمام دردی که داشتم فقط جیغ میزدم