2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته امشب

265 بازدید | 20 پست

پسرم قرار بود عید امسال کنارمون باشه،ولی خدا ازمون گرفتش پسر چهارماهمونو خدایا پنج ماه دیگه هم تولدشه چجور روز تولدشو زنده بمونم. ۲۲بهمن ماه سال ۹۶ مارو ترک کرد... خدایا دیگه کم اوردم من

خدا جونم مواظب نینی کوچولوم باش سالم بغلش بگیرم. خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

خدا ب دلت ارامش بده ایشالله 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا روز تولدم متوجه حاملگیم شدم و دقیقا ۲۲بهمن ۹۶متوجه شدم که بچه یک‌ماه تو شکمم مرده و دکتر اشغال منو سرکلاژ کرد و دقیقا بعد از نیم ساعت بهوش بودن وقتی خودمم هنوز‌نمیشناختم و رو کول شوهرم بودم و نمیتونستم راه برم دکتر سونوگراف ب من گفت که بچت یک ماهه مرده و دکتر الکی عملت کرده

عزززیزم😥چقد حیف...حتما حکمتی توش بوده غصه نخور گلم انشالله ایندفعه دوقلوشو بیاری

من شنیدم هر بچه ای که فوت میشه شبیه یه فرشته میشه که اون دنیا جلوی در بهشت منتظره مامانش میمونه تا با مادرش بره بهشت

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

تولد قبلیش با شوهرم رفتیم کلی لباس خریدیم برای کادوش. ۲۲بهمن امسالم شوهرم کل شرکتشونو شیرینی داد بخاطر سالگرد پسرمون

بعد از پسرمون من بخاطر شوکی که بعد از عمل بهم وارد شد شوک عصبی بهم دست داد و قلبم نابود شد

دقیقا یک سال تموم‌دکترای قلب انواع قرصا رو قلبم ازمایش کردن. تا اینکه الان دو سه ماهی میشه ک قرصا رو بر خلاف نظر دکترا قطع کردم و دارم‌میجنگم با قلبم. مصف شب قلبم‌میگیره و از‌خواب‌میپرم قلبم‌کاملا می ایسته فقط خدا منو نگه داشته که عذابم‌بده. ۱۸سالم بیشتر نیست اخه انصافتو شکر‌خدا

عزززیزم😥چقد حیف...حتما حکمتی توش بوده غصه نخور گلم انشالله ایندفعه دوقلوشو بیاری من شنیدم هر بچه ا ...

هر شب تو خوابمه هر شببببب باورت میشه

دقیقا یک سال تموم‌دکترای قلب انواع قرصا رو قلبم ازمایش کردن. تا اینکه الان دو سه ماهی میشه ک قرصا رو ...

عزیزم ان شالله خدا بازم بهت بچه میده با این کارا فقط خودت و همسرتو اذیت میکنی

عزیزم ان شالله خدا بازم بهت بچه میده با این کارا فقط خودت و همسرتو اذیت میکنی

دست خودم نیست دکترا میگن بخاطر شوکی هست که بهم وارد شده اخه دقیقا بعد اژ بهوش اومدنم دکترم گفت برین سونو من بخاطر اثرات بیهوشی حافظم سر جاش نبود حتس شوهرم ک بغلم کزد زدمش گفتم تو غریبه ای ب من دست نزن،منو بغل کرد رو دست برد سونو اونجا بهم گفتن بچت یک‌ماهه مرده،کل کره زمین‌رو سرم‌خراب شد با تمام دردی که داشتم فقط جیغ میزدم