2777
2789

بزارید پسر تو رابطه براتون تلاش کنه

همین کم مونده گلو شیرینی هم بخرید برید خواستگاریش

اینقد از این کارا کردن بعضی دخترا که پسرا فک میکنن چ چیز خفنی هستن که اینقد به پرو پاشون میپیچن

از قدیم مردا میرفتن التماس که بله بگیرن

الان دخترامون التماس میکنن

چطونه؟ اینقد بی ارزش شدید؟

تو چرا حرس میخوری عزیزم؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر از اول بگن هدف شناخت و فکرکردن برای تصمیم جدی هست یا هدف فقط سرگرمی هست 

این میزان شلوغی ذهن هم برای دخترا و پسرا درست نمیشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راستش من اگه برم تو رابطه باز قصدم از این رابطه ازدواج نیس از خیلی دوست پسرا شوهر در نمیاد

نپرسید پس چرا میری نرفتم و ندارم گفتم اگه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تو جوش چیو میخوری؟

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

بی ارزش شدن زمانی هست که ادم به قصد ازدواج با کسی نباشه و بخواد هرروز یکیو امتحان کنه

وگرنه کاملا طبیعیه یه ادم نرمال وقتی ادم با یکی وارد رابطه میشه هدفش ازدواج باشه نه سرگرمی  

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چون هر جای اینستا میرم پسرا میگن نگیرید دوس دخترتون رو یا دارن مسخره میکنن میگن دخترا دنبال اینن مار ...

چون پسرا پررو شدن توقع دارن دختره ۱۰ سال باهاش بمونه خوش بگذرونه اخرشم میرن یکی دیگه رو میگیرن