2777
2789
عنوان

بیماری گال

16061 بازدید | 90 پست

توروخدا اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه من دارم سکته میکنم چند روزی بود که خارش داشتم فکر میکردم نیش پشه باشه اما کم کم خیلی خارشش بیشتر شد و دونه هاش از شانسم اومدم خونه مادرم شب که میخاستم بخوابم نتونستم از شدت خارش پاهام صبح زود رفتم دکتر عمومی آمپول بتامتازون زد و هیدروکسیزین داد ولی دیدم تا عصر بدتر شدم بخاطر همین رفتم دکتر پوست گفت گاله الان روی دستم و پاهام و روی کمرم چندتا دونه هست پاهام بیشتر از اون طرف خونه خودم و خونه مامانمم آلوده کردم دیشب نگاه کردم رو تن پسرمم چندتا دونه بود دوسالشه 

همون دیشب تمام رخت خواب رو خونه مادرم با اسپری ضدعفونی کردم و از صبح دارم میشورم چندتا از لباسای خودم و پسرم و جوشوندم یعنی هرچی تونستم جوشوندم هرچی نتونستم ضدعفونی اسپری کردم و تو ماشین شستم همه اعضای خانواده و خونه هم بدون علامت رفتن حمام و پرمترین ۵ درصد زدن خودمم همینطور ولی خیلی نگرانم چه خاکی بسرم بذارم بچم چی دکتر گفت پماد زدی به بچه ات نیم ساعت بذار بمونه که انجام دادم حالا التماستون میکنم باید دیگه چیکار کنم شوهرمو خونه خودم ضدعفونی کرده و شسته حوله ها و میخاد فرشامم بده بشورن از دیشب خارشم بهتر شده تقریبا نمیخابه فقط احساس کرم مانند دارم از طرفی باید پشت پسرم بشورم و بغلش کنم خیلی میترسم توروخدا یکی بگه که خوب میشیم شنیدم بعضیا چندسال تو تنشون میمونن از ترس پسرم دارم دیوونه میشم بگید که شماها چیکار کردید خوب شدید🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا یه چند ماهی خانواده آبجیم درگیرش بودن به مامان و اونیکی آبجیای دیگه امم سرایت کرد،ولی رفتن دکتر بهشون دارو داد خوب شدن،اصلا اصلا نگران نباش خوب میشی،خواهرزاده 9 ماهه ام حتی گرفت خداروشکر خوب شدن،،پس خواهرم اصلا به خودت استرس نده خوب میشی

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

اتفاقا یه چند ماهی خانواده آبجیم درگیرش بودن به مامان و اونیکی آبجیای دیگه امم سرایت کرد،ولی رفتن دک ...

مرسی عزیزم از روحیه ات وحشت کردم شدید خصوصا بخاطر پسرم

هیچ نگران نباش ، پماد پرمترین 5 درصد رو دو هفته بعد هم تکرار کنید قشنگ کل بدن خصوصا لای انگشتان ، قرص که دکتر معرفی کرده هم مصرف کنید ، برای ما حدودیک ماه رفع شد ، بچه یک ساله هم داشتیم هیچ مشکلی براشون پیش نیومد. فقط خارش بدی داره تا جایی که میتونید جای خارش رو نخارونید

هیچ نگران نباش ، پماد پرمترین 5 درصد رو دو هفته بعد هم تکرار کنید قشنگ کل بدن خصوصا لای انگشتان ، قر ...

خدا خیرت بده دعاکن مام خوب بشیم خیلی داغونم

قرصش سیتریزین داده هرشب 

به بچه شما چه دارویی داده بودن؟پسر من دونه زده پاهاش ۴تا و روی سینه دوتا روی دستش یکی پماد پرومترین زدم نیم ساعت شستم بعدش کالامین میزنم روزی دوبار هم خودم هم پسرم یه پماد دیگه ام داده اونم روزی دوبار میزنم گفت پرمترین هفته دیگه هم مجدد تکرار کنم هم خودم هم پسرم حالا نمی‌دونم بقیه خانواده هم تکرار کنم یا نه علامتی ندارن

خدا خیرت بده دعاکن مام خوب بشیم خیلی داغونم قرصش سیتریزین داده هرشب  به بچه شما چه دارویی داد ...

خودم و پسرم اصلا خارش نگرفتیم فقط یکی دوتا دونه بودکه اونم نفهمیدیم گاله یا نه... فقط خانمم چون سیستم ایمنی بدنش پایین بود زیاد درگیرش شد در حدیکه شبا نمیتونست بخوابه از خارش ، برای کودک پماد نباید زیاد رو بدنش بمونه فقط در حد همون نیم ساعت ، برای بزرگسالان حداقل 6 ساعت ، اسم قرصا که دکتر داد رو متاسفانه یادم نیست ،ولی در کل این بیماری کلا به سیستم ایمنی بدن مربوطه و اثرگذاریش برای هر شخص متفاوته ،نظافت و بهداشت رعایت بشه ، در هر  استحمام صابون گوگرد هم میزدیم همچنین اتاق خواب خودتون که درگیریتون بیشتره جدا بشه بهتره ...

پمادم محض اطمینان برای کل اعضا تکرار کنید بهتره  ولی بازم نظر دکتر رو بخوایین

خودم و پسرم اصلا خارش نگرفتیم فقط یکی دوتا دونه بودکه اونم نفهمیدیم گاله یا نه... فقط خانمم چون سیست ...

ممنونم منم فقط خودم درگیر شدم پسرم چندتا دونه زد شوهرم که هیچی اما اونم پماد رو استفاده کرد امروز مجدد به دکتر زنگ زدم گفت که برای بچه شامپو پرمترین ۲ درصد بزنید شب تا صبح بمونه اما پیدا نکردیم ۱ درصد دارن الان خودم خارشم بهتر شده شبا شروع میشه اما غیر قابل تحمل نیست دونه جدید هم ندیدم دعاکنید که تموم بشه انقد شستم و سابیدم جوشوندم که دیوونه شدم،هرجام میخاره سکته میکنم از ترس

نزدیک ۷ماه گرفتار بودم ک با سرکه تو یک هفته خوب شدم هم خودم هم شوهرم داغون شدم از این گال

پرمترین نزده بودید؟جواب نداد؟مال من الان خارشم بهتر شده جوش جدید هم نزدم امروز دعاکن تموم بشه ریشه اش کنده بشه بخدا لباس از تن درمیارم میجوشونم پوست دستام رفته انقد سابیدم و شستم