توروخدا اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه من دارم سکته میکنم چند روزی بود که خارش داشتم فکر میکردم نیش پشه باشه اما کم کم خیلی خارشش بیشتر شد و دونه هاش از شانسم اومدم خونه مادرم شب که میخاستم بخوابم نتونستم از شدت خارش پاهام صبح زود رفتم دکتر عمومی آمپول بتامتازون زد و هیدروکسیزین داد ولی دیدم تا عصر بدتر شدم بخاطر همین رفتم دکتر پوست گفت گاله الان روی دستم و پاهام و روی کمرم چندتا دونه هست پاهام بیشتر از اون طرف خونه خودم و خونه مامانمم آلوده کردم دیشب نگاه کردم رو تن پسرمم چندتا دونه بود دوسالشه
همون دیشب تمام رخت خواب رو خونه مادرم با اسپری ضدعفونی کردم و از صبح دارم میشورم چندتا از لباسای خودم و پسرم و جوشوندم یعنی هرچی تونستم جوشوندم هرچی نتونستم ضدعفونی اسپری کردم و تو ماشین شستم همه اعضای خانواده و خونه هم بدون علامت رفتن حمام و پرمترین ۵ درصد زدن خودمم همینطور ولی خیلی نگرانم چه خاکی بسرم بذارم بچم چی دکتر گفت پماد زدی به بچه ات نیم ساعت بذار بمونه که انجام دادم حالا التماستون میکنم باید دیگه چیکار کنم شوهرمو خونه خودم ضدعفونی کرده و شسته حوله ها و میخاد فرشامم بده بشورن از دیشب خارشم بهتر شده تقریبا نمیخابه فقط احساس کرم مانند دارم از طرفی باید پشت پسرم بشورم و بغلش کنم خیلی میترسم توروخدا یکی بگه که خوب میشیم شنیدم بعضیا چندسال تو تنشون میمونن از ترس پسرم دارم دیوونه میشم بگید که شماها چیکار کردید خوب شدید🥺😭