2777
2789

ب رفتارام و گذشتع ک نگاه میکنم میبینم از نظر خانواده شوهرم چقد من بد بودم. پشت همشون ک پیش شوهرم مسخره کرده بودم. باهاشون بد حرف  زدم اونروز. احترام نزاشتم. گاهی با شوهرمم بد حرف میزدم.  کوچکترین چیز ک دلشون میخاس بهشون مامان و بابا بگمم دریغ کردم.

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

هی ام بهم میگفتن اخلاقتو درس کن من الکی  قول میدادم که ول کنن هیچوق از درون عمقی نگاه نکرده بودم ب کارام. چند وقته ک نشستم فک کردم دیدم منم خ تقصیرات داشتم.ایندفعه واقعا میخام  ادم خوبی باشم.اما دیگ چوپان دروغگو شدم هیشکس باورم نداره.

از نظر اونا همه چی تموم شدس. ازم متنفرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ک من معترف شدم ب بدی هام.  و میخام خوب بشم دیگه اونا نمیخان و مصرن ب تصمیم شون میگن فقط طلاق.

کاش خدا کمکم  کنه. دعام کنید توروخدا 

ب دلشون بیفته بهم رحم کنن.

عزیزم تو عمل خوب باش عملی بهشون نشون بده ....خودشون کم کم باور میکنن

دیگه کجا میخان ببینن منو. اصلا شوهرمم دیگ نمیخاد مند گف توروخدا نیا محل کارم دیگه میخام فراموشت کنم

حالا ک من معترف شدم ب بدی هام.  و میخام خوب بشم دیگه اونا نمیخان و مصرن ب تصمیم شون میگن فقط طل ...

امیدوارم واقعا اشتباهات خودتو کنار بزاری و زندگیت درست بشه

ولی معمولا اشتباه فقط یکطرفه نیست

اما همین تصمیمت واقعی باشه خیلی خوبه

خدا کنه زندگیتون دوباره گرم بشه.. خدا نکنه طلاق بگیرید

طلاق بگیر این زندگی دیگه رندگی نمیشه حتی تو فرشته بشی

خیلیا رو دیدم تا پای طلاق رفته بودن ولی برگشتن و زندگی خوبی دارن 

من و شوهرم چند سال همو میخاستیم اصلا نمیتونم ب طلاق فک کنم