2777
2789
عنوان

کیا مامانشون اومد کارای عیدش و کرد😶😑😥

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
من مامانم اومد خدا خیرش بده همیشه تنش سالم بمونه اگه نبود نمیتونستم با بچه؛

خدا حفظش کنه، ❤️

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️
نه بابا داداشام خودشون میان کمک😀😀😀 داداش بزرگم کابینتامو پاک میکنه داداش کوچیکم هرچی لازمم بشه زن ...

چه داداشای خوبی ایول❤️😊😜

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره امسال میشه ۱۵سال .۱فروردین هم سالگردشه😢😢😢😢😢😢😢😢

ای وای عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته خیلی😭😔😔😔😔😔😔

ای وای عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته خیلی😭😔😔😔😔😔😔

اره گلم خیلی سخته مرسی از لطفت❤❤❤❤❤

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔
استاتر دقیقا مثل منی...وقتی بخوام تمیز کنم باید بریزم بیرون از بیخ و بن تمیز کن باب دل خودم بنظرتون ...

وای به نظر خودم خیلی بده نرمال نیستم خودآزاریه😑😊