2777
2789
عنوان

کیا مامانشون اومد کارای عیدش و کرد😶😑😥

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 35 پست
مادر شوهرم اومد

چه مادرشوهر خوبی، 👍❤️

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم کمکش خدا از این عروسا قسمت کنه😛

اهان پس بگو گفتم نکنه این مادرشوهر از اسمون با شدت پرت شده زمین نگو اومده تلافی کنه😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

من خودم خونه ندارم هنوز پیش مادرشوهرمم ولی مامانم کمک خواهراام رفتش منم رفتم کمک مامانم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
بســـــــــــــــــــــم الله شما باید بری کمک مامان

آره بخدا خودمم دوست دارم اینطوری باشه 😊😶

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️
من مادرشوهرم اومد مامانم قبلنا میومد نمیدونم کی گوشش چیزی خونده نمیاد دیگه😂😂😂😂😂

😅😅😁😁😁آره آفرین فک کنم  داداشت احتمالا

سه روز اومد موند یه روزشو خونه تکونیم کمک کرد .دو روزشو بچهامو نگه داش رفتم خریدو ارایشگاه .. از هم ...

😁خدا حفظش کنه

من خودم خونه ندارم هنوز پیش مادرشوهرمم ولی مامانم کمک خواهراام رفتش منم رفتم کمک مامانم

👍👍😊

😅😅😁😁😁آره آفرین فک کنم  داداشت احتمالا

نه بابا داداشام خودشون میان کمک😀😀😀 داداش بزرگم کابینتامو پاک میکنه داداش کوچیکم هرچی لازمم بشه زنگ میزنم میخره برام انگار خاله هام گفتن نرو تا خودش یاد بگیره😂😂😂

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
من مامان ندارم گریهههههههههههه 😢😢😢😢😢😢😢😢😢خودم تنها با یه بچه دوسال خونه تکونی کردم الان از ک ...

1ای وای عزیزدلم فوت شدن مادرتون😔😔

من عشقه مامانم😍 فقط روی لهاف تشکم مونده اونم بیاد بندازه حله 😂

😁😁😁👌😅😅😅😅

1ای وای عزیزدلم فوت شدن مادرتون😔😔

اره امسال میشه ۱۵سال .۱فروردین هم سالگردشه😢😢😢😢😢😢😢😢

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔
منم تنهاانجام دادم همیشه مادرم.میاد.ولی گفتم دیگ خودم انجام میدم هی میاد میگ خونه رو تمیز نگ دار و.. ...

دقیقا عین مامان من گفته هر روز میام سر میزنم اگه بهم بزنی خودت میدونی😉😊😑