2777
2789
عنوان

پارتنرم میخواد بیاد خواستگاریم

93 بازدید | 9 پست

من 25 سالمه و اون 33، ما حدودا 6 ماهه که با همیم از روز اول آشنایی صحبتمون ازدواج بوده...خانواده های هر دومون در جریانن و رفت و آمد خانوادگی داریم. الان چند روزه داره صحبت از نامزدی رسمی میکنه، اما من حس میکنم هنوز زوده...میگه یکی دو سال بعد هم عروسی باشه، من از نامزدی طولانی خوشم نمیاد و ترجیح میدم همه چی همون یکی دو سال بعد باشه و پشت هم و با فاصله کمتر...مامانم میگه بگو برای بعد عید...اما نظر خودم اینه که فعلا زوده...چون ما محدودیتی هم تو آشنایی و کنار هم نداریم مامانم اعتماد داره بهمون و تایم زیادی رو میذاره کنار هم باشیم...از طرفی من الان اصلا آمادگی مراسمارو هم ندارم... بهش گفتم فکر میکنم اما حس میکنم ناراحت شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دوساله عقدم اشکم درومده.۵ سال هم با همسرم دوست بودیم توی دانشگاه.اما به اندازه این دوسال سخت نبود برام.فکراتو کن عزیزم چون شرایط آدما هم باهم فرق داره من همسرم سربازه و مجبورم.اما خیلی سخته اگر برمیگشتم عقب دوسال عقدو انتخاب نمیکردم.امیدوارم که خوشبخت باشی همیشه

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

نگین پسرا کردن و رفتنخودتون کرم دارید با نامحرم دوست میمونید مدت زمان زیاد نگید پسرس

نه عزیزم، ارتباط ما همین الانم با نامزدی فرقی نداره خانوادهامون با هم رفت و آمد دارن و تو مراسمای هم هستیم...بعدشم کسی که بخواد بره درو براش باز میذارم نمیخوام با زندگیم بازی کنم که

من الان دوساله عقدم اشکم درومده.۵ سال هم با همسرم دوست بودیم توی دانشگاه.اما به اندازه این دوسال سخت ...

منم میدونم خودمم شرایطم زودتر از دو سال دیگه اوکی نیست...و از همین داستانای عقد و نامزدی میترسم...چون دیگه رابطت دست خودت نیست و هزار  تا کله توشه 

نه عزیزم، ارتباط ما همین الانم با نامزدی فرقی نداره خانوادهامون با هم رفت و آمد دارن و تو مراسمای هم ...

ماهم. همین بودیم ربطی نداره

وقتی میخاد بگیرتت بزار بگیره دوست نمون

من مشکلی با ازدواج ندارم اما هنوز کامل نمیشناسمش، از طرفی هم دو سال نامزدی به نظرم خیلی زیاده

نامزدی برای شناخته تو ایران

اما من در اینده نامزدی اینا نداریم فقط عروسی