سلام،من اگه به خودم بود 2 ماه بعد از عید هم کارام تموم نمیشد، یه جور وسواس بد دارم میگم از بالا تا پایین تا زیرو بم باید تمیز شه مثلا یهروز طول میکشه یخچال تمیز کنم نمیتونم سرسری خونه رو تمیز کنم همیشه میگم باید از عمق تمیز کنم حاضرم کثیف بمونه تا این که ظاهری تمیز کنم😑😑😊
ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️
اهان پس بگو گفتم نکنه این مادرشوهر از اسمون با شدت پرت شده زمین نگو اومده تلافی کنه😂😂😂😂
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
من خودم خونه ندارم هنوز پیش مادرشوهرمم ولی مامانم کمک خواهراام رفتش منم رفتم کمک مامانم
پدر پشتمشکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغمتو همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام وببوسم ولی هیچوقت رومنمیشد خجالت میکشیدم روزی که توسردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه وچنددقیقه بی وقفه پاهاش وبوسیدم بدون هیچخجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتوننذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحمنیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
نه بابا داداشام خودشون میان کمک😀😀😀 داداش بزرگم کابینتامو پاک میکنه داداش کوچیکم هرچی لازمم بشه زنگ میزنم میخره برام انگار خاله هام گفتن نرو تا خودش یاد بگیره😂😂😂
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم