2777
2789
عنوان

من چیکار کنم

114 بازدید | 11 پست

شوهر من شغلش معامله گری هست و این اواخر به خاطر چندتا از مشتریاش که سر وقت پرداخت نکردن به مشکل مالی خورد، دیروز برادر شوهرم زنگ زد به من و گفت اوضاع کاری داداش چطوره گفتم خداروشکر بد نیس گفت میدونی چیکار می‌کنه چیکار نمیکنه و اینا گفتم چرا از خودش نمیپرسی مگه مشکلی پیش اومده گفت بین خودمون بمونه ولی یه دوست مشترک داریم ک پول نزول میده و داداش سه تومن ازش گرفته ک برج دوازده چهار و نیم پس بده و من از طریق دوستمون باخبر شدم حالا می‌خوام ببینم کاری انجام داده یا مشکلی براش پیش اومده

من هم از این جریان خبر نداشتم و حسابی شکه شدم بهم گفت یه نگاهی به حساب کتاباش بنداز ببین چی شده و ازش بپرس چرا پول گرفته چون مبلغ بالاییه و میترسم نتونه پس بده رو هم تلنبار بشه به مشکل بخوره

حالا من موندم چطوری با شوهرم اینو مطرح کنم چون برادر شوهرم گفت نفهمه ک من بهت گفتم و چیکار کنم ک زودتر پولو پس بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من چیکار کنم حالا ک گرفته چطوری بهش بگم من فهمیدم

یه جوری تو عمل انجام شده بذارش بمپس چیشد بدهی که داشتی وقتی گفت هی سوال پیچش کن تا بگه بعد حسابی دعواش کن بگو این پولا خوردن نداره سر کاسه وسفره و  سر زن و زندگیت این چیزارو نیار بدهی داری وام بگیر از دوستات فامیلی برادری کسی قرض بگیر بعدا پرداخت میکنی .خلاصه نذار با گناهش الوده شی تو زنشی 

یه جوری تو عمل انجام شده بذارش بمپس چیشد بدهی که داشتی وقتی گفت هی سوال پیچش کن تا بگه بعد حسابی دعو ...

میدونست من مخالفم برا همین نگفته

دیشب هم هر چی سوال کردم نگفت ک پول گرفته

داداشش هم گفت نفهمه من بهت گفتم 

میدونست من مخالفم برا همین نگفتهدیشب هم هر چی سوال کردم نگفت ک پول گرفتهداداشش هم گفت نفهمه من بهت گ ...

باید بگی بهش هر جور شده این چیزا اومد نیمد داره تو زندگی کاراش واقعا بده .داداشو نمیخواد لو بدی اون عیر مستقیم و مسنقیم گفته که تو هچل افتاد زن داداش خودت میدونی یه فکری کن