2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق... اگه منظورت این عشق های تلویزیونی و هالیوودی که بگم فقط واسه قبل ازدواجه بعدش این عشقا معنا نداره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

فقطططط یکی از دوستای من با دوست پسرش ازدواج کرد الانم تا اونجا ک تو فضای مجازی نشون میده  بشددددت راضی هست میگه بهتر،خوشبخت تر و موفق تر از ما وجود نداره جز اون همه دوستام ناراضی بودن 

پروردگارا...مرا هزار امید است و هرهزار تویی...
میگن اصل عشق به نرسیدنه

من هر وقت با همسرم سر یه موضوعی دعوامون میشه میگم اگه عشق بود بینمون کوتاه میومدیم.

ولی درکل تجربه ثابت کرده همیشه هم رسیدن به عشق خوشبختی نمیاره

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
چرا طلاق گرفتی

نمیدونم عاشق شده بودم15 سالگی نامزد کردم اصلا بهم محبت نمیکردو همش قهر میکرد 8 تا خواهر داش دوتاشون سلیطه بودن هر چی میگفتن به حرفاشون گوش میداد هر چی از دهنشون در میومد میگفتن 4 سال زندگیم سرش حروم شد اونهمه عشقم تبدیل شد به اونهمه نفرت بعد طلاقم کابوس میدیدم زنشم میترسیدم عکسشو میبینم نیخوام بالا بیارم 

عشق... اگه منظورت این عشق های تلویزیونی و هالیوودی که بگم فقط واسه قبل ازدواجه بعدش این عشقا معنا ند ...

ادم بی پولی بکشه مشکلات زندگی عشقو عاشقی فراموش میشه

میگن اصل عشق به نرسیدنه

بستگی داره چن سالت باشه یه وقتایی به عشقت نرسی سنگینتری مثلا من الان به عشق 18سالگیم فک کردنی دلم میخواد زمین دهن واکنه منو بخوره از بس طرف چرت و ضایع بود😂

اما کسیکه بعد بلوغ فکری بهش علاقه مند بشی روز به روز علاقت بهش بیشتر میشه

نمیدونم عاشق شده بودم15 سالگی نامزد کردم اصلا بهم محبت نمیکردو همش قهر میکرد 8 تا خواهر داش دوتاشون ...

خوب پس دچار اختلال های هورمونی بودی بابا اون عشق نیست بخدا

تغیییرات شدید هورمونی هست

و جالبه بهت بگم اونقدر شدید برای هر ادمی فقط ی بار اتفاق میفته توی مغزش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻