کیا بدون عشق ازدواج کردن الانم خوشبختن در صورتی که عاشق بودن رسیدن به عشق خوبه یا عشق فقط از دور قشنگه حسرت عشقی که قبل ازدواج داشتین رو زندگی ادم تاثیر میزاره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقطططط یکی از دوستای من با دوست پسرش ازدواج کرد الانم تا اونجا ک تو فضای مجازی نشون میده بشددددت راضی هست میگه بهتر،خوشبخت تر و موفق تر از ما وجود نداره جز اون همه دوستام ناراضی بودن
نمیدونم عاشق شده بودم15 سالگی نامزد کردم اصلا بهم محبت نمیکردو همش قهر میکرد 8 تا خواهر داش دوتاشون سلیطه بودن هر چی میگفتن به حرفاشون گوش میداد هر چی از دهنشون در میومد میگفتن 4 سال زندگیم سرش حروم شد اونهمه عشقم تبدیل شد به اونهمه نفرت بعد طلاقم کابوس میدیدم زنشم میترسیدم عکسشو میبینم نیخوام بالا بیارم
بستگی داره چن سالت باشه یه وقتایی به عشقت نرسی سنگینتری مثلا من الان به عشق 18سالگیم فک کردنی دلم میخواد زمین دهن واکنه منو بخوره از بس طرف چرت و ضایع بود😂
اما کسیکه بعد بلوغ فکری بهش علاقه مند بشی روز به روز علاقت بهش بیشتر میشه