2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

724 بازدید | 57 پست

کیا بدون عشق ازدواج کردن الانم خوشبختن در صورتی که عاشق بودن رسیدن به عشق خوبه یا عشق فقط از دور قشنگه حسرت عشقی که قبل ازدواج داشتین رو زندگی ادم تاثیر میزاره؟ 

من باحسرت عشق ازدواج کردم نذاشتن بهش برسم و با کسی ازدواج کردم که دوسم داشت و قسم خورد خوشبختم کنه اینکارو کرد ولی همیشه ته دلم یه حس خلا دارم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

اگه عاشق کسی هستی 

با کسی دیگه ازدواج نکن 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدون عشق ازدواج کردم الانم هیچ حس خوشبختی ندارم دلم جز مرگ هیچی نمیخواد خیلی تلاش کردم جدا بشم ولی به نتیجه نرسیدم ولی بدترین زندگی زندگیه که عشق توش نباشه واقعا اذیت میشم خدایا یک مرگ بدهکارم و هزاران ارزم طلبکار خسته ام یا طلبم را بده یا طلبت را بگیر

من 

بدون عشق ازدواج کردم 

عاشق یکی دیگه بودم و هستم . خانواده  خودم مانع شدن به هم برسیم .

همسرم خوبه .به من خیلی میرسه .حواسش بهم هست . اما همیشه و هر لحظه یاد عشقم هستم 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

ازدواج تو ایران برای زن عین غلط کردنه یعنی تا آخر عمر خودتم نمیفهمی چرا این اشتباهو مرتکب شدی

هیچ کسم بی ایراد نیس بهترین شوهر دنیارم داشته باشی مطمئنا یه ایرادایی خواهد داشت که هر از گاهی کفرتو بالا بیاره

اما اگه حدقل با کسی ازدواج کنی که دوسش داری هضم ایراداش واست راحتتر خواهد بود

من بدون عشق ازدواج کردم و خیلی راضیم عشق بعدا توزندگی ایجادمیشه من وهمسرم عاشق همدیگه هستیم قبلا یکی رو دوست داشتم و اونم بهم علاقه داشت و تاحدودی جدی بود ولی الان خیلی خوشحالم که باهاش ازدواج نکردم چون دیدم کسایی رو که باعشقشون ازدواج کردن و الان پشیمونن

برای بهترشدن حال دلم برام دعا کنید