2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 57 پست

منم عاشق بودم به دلایلی نشد باهم باشیم و بدون عشق ازدواج کردم کلا همسرمو نمیشناختم شب خواستگاری دیدم با اینکه دعوا زیاد داشتیم ولی راضیم الان تا اخلاق همو پیدا کنیم سخت بود الان خوبه دوسش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم بی پولی بکشه مشکلات زندگی عشقو عاشقی فراموش میشه

ولی مرفع هم باشه عشق از یادش نمیره مثلا خدا رو شکر نمیگم خیلی خوبه ولی خوبه باز شکر ولی همیشه میگم کاش بهش میرسیدم نون شبم نداشتم کنار میومدم اصلا عاشق که باشی با خیلی چیزا کنار میای مثلا من الان چیزی بخوام شوهرم نخره کلی غر میزنم که دیدی نخریدی چرا نخریدی من میخوام ولی برا عشقم اینجور نیستم که یا صبر میکنم تا بخره یا میگذرم کلا خاصیت عشق چیز دیگه ست واقعا کاش میشد تجربه کنم

خوب پس دچار اختلال های هورمونی بودی بابا اون عشق نیست بخدا تغیییرات شدید هورمونی هست و جالبه بهت ب ...

که ریده شد به سرنوشتم پسر خوبی بود فقط بلد نبود مدیریت کنه زندگیشو تو خانوادشم محبت ندیده بود فکر کنم بلد نبود چجور دل یه زنو به دست بیاره با کاراش کاری کرد ازش حالم بهم بخوره 19 سالگی طلاق گرفتم تازه الان 20 سالمه باید تازه به ازدواج فکر میکردم که شدم یه زن مطلقه😭 

پس منمه از رده خارجم تو 15 سالگی سرنوشتمو خراب کردم

خب حدقل دیگه الان عجله نکن واسه ازدواج دوباره حتی اگه طرف قبلیت ازدواج کرد و تو مجرد موندی حتی اگه خونوادت بخاطر مطلقه بودن تحت فشار گذاشتنت تاثیر منفی روت نذاره هرجوری شده بشین صبر کن بیست و دو بیست و سه سالت بشه کسیکه واقعا به دلت بشینه عقل و دلت و خونوادت و جامعه تاییدش کنن پیدا بشههه بعد ...

خب حدقل دیگه الان عجله نکن واسه ازدواج دوباره حتی اگه طرف قبلیت ازدواج کرد و تو مجرد موندی حتی اگه خ ...

اونکه زن گرفت دوباره و دوباره طلاقش داد شکر خدا این خواستگارم شغلش میاد به خانوادم اخلاقشم خوبه به دل خودمو خانوادم نشسته یه بار طلاق گرفته 

من19 میرم تو20 اون25

چی بگم والا خیلی توجه کن به اینکه تو 25سالگی به بلوغ فکری رسیده یا نه

چون مردا قبل 30سال تحت تاثیر احساسات یا خونواده تصمیم میگیرن و بعدا پشیمون میشن از انتخابشون

چی بگم والا خیلی توجه کن به اینکه تو 25سالگی به بلوغ فکری رسیده یا نه چون مردا قبل 30سال تحت تاثیر ...

تا اونجایی که باهاش حرف زدم خیلی منطقی حرف زده کاملا برعکس شوهر قبلیم اخلاقش بیشتر به دلم نشسته خدا هر چی بخواد همون میشه