2777
2789
عنوان

جنین مرده

1327 بازدید | 57 پست

تورو خداااااا هرکی اطلاعی داره کمکم کنه،،،،بعداز ۱۷سال نازایی باای وی اف باردار شدم ،،،روز پنج شنبه رفتم واسه غربالگری که بعداز سونوگرافی متاسفانه دکتر گفت قلبش وایساده اونم دوهفته ست،،،،گفت بعداز قطع داروهات باید دفع بشه،،الان سه روزه میگذره هیچ علایمی ندارم که سقط بشه،،،توروخدا هرکی میدونه واطلاعی داره بگه چه بخورم که سقط بشه😭😭😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته بودی عزیزم؟

۱۲هفته بودم ولی جنین تو۸هفته رشدش متوقف شده بود وقلبش وایساده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

خدا کمکت کنه عزیزم.منم همین الان تاپیک زدم و در این مورد کلی با دوستان درد دل کردم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
غربالگری اول یادوم  قلبش تشکیل شده بود؟ بایدبری یک سونودیگه ببینی قلبش میزنه یانه متاسفانه ز ...

غربالگری اول بود،،،،قبلشم دوبار سونو کرده بودم واسه قلبش که گقتن همه چیزش خوبه ولی متاسفانه بعد از سونوی ۷هفتگی وقتی شده بود ۸هفته اش قلبش وایساده

باید بلافاصله بستری میشدید و با قرص و امپول سقط میکردید

پنج شنبه رفتم پیش دکترم چیزی نگفت متاسفانه فقط گفت اگه یه هفته گذشتونیوفتاد برو اورژانس تا بهتدارو بده سقط بشه،،،شانس من افتاده تو تعطیلات عید

یعنی پیش دکترتون نرفتید؟!!!!مگه الکیه که خودش بیوفته!!!

چرا عزیزمرفتم امپول پروژسترون میزدم روزی دوتا دمتر گفت قطعش کنی باید سقط بشه،،،ولی اصلا علامتی ندارم

پنج شنبه رفتم پیش دکترم چیزی نگفت متاسفانه فقط گفت اگه یه هفته گذشتونیوفتاد برو اورژانس تا بهتدارو ب ...

برید همونجایی که ای وی اف کردید. اگر سونو داشته باشید داروخونه هلال احمر قرص میده.

خدا کمکت کنه عزیزم.منم همین الان تاپیک زدم و در این مورد کلی با دوستان درد دل کردم.

ببخشید شما چه مشکلی داشتید؟؟بخدا تمام زندگیم شدهغم وغصه وگریه😭😭

پنج شنبه رفتم پیش دکترم چیزی نگفت متاسفانه فقط گفت اگه یه هفته گذشتونیوفتاد برو اورژانس تا بهتدارو ب ...

بروزودترهمین فردابرو

بنظرمنم بروکورتازکن که نخاهی دردسربکشی

هنوزتعطیلات عیدنیومده

برویک دکتربگومیخام کورتازم کنی که زیادبیمارستان نمونم 

شماکه این همه هزینه کردی تاحالاالانم نذاراذیت بشی 

چون آی وی اف کردی پس آمپول و شیاف پروژسترون زیادی مصرف کردی که جای بچه رو سفت میکنه و سقط طبیعی خیلی سخت انجام میشه، بهتره بری پیش دکترت که اگه نیازه کورتاژ بشی( اصلا درد و ترس نداره و خیالت راحته که همه چی خارج شده)