2777
2789

چقدر سختی کشیدم فردا میخوام تست بارداری بزنم دعام کنید مثبت بشه

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

ان شا الله که مثبته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمن شوهرم مشکل تحرک اسپرم داره حالامبگه بریم پیش دکتر رستمی شیراز متخصص زنان نازایی هستش من موندم برم پیش ارولوژیست یا دکتر زنان بریم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

چیکارکنم دوتا دختر دارم خو جنسم میخام جور شه البته الان ن ۵ ۶ سال بعد اگه عمری بود

فقط به خاطر جور شدن جنس میخواین ایین همه خرج و سختی جسمی رو تحمل کنید؟

شاید به صلاحتون نباشه اصلا که پسر داشته باشید 

فقط به خاطر جور شدن جنس میخواین تبیین همه خرج و سختی جسمی رو تحمل کنید؟شاید به صلاحتون نباشه اصلا که ...

دقیقا حرفتون عین ایه قرانه ک خدا میگه ب بعضیا دختر فقط یا ب بعضیا پسر فقط یاهم خیلیا دوتاشو میدم خیلیاهم هیچ بچه ای نمیدم من بخاطر جامعه کوجک شهرمون ایمو میگم

دقیقا حرفتون عین ایه قرانه ک خدا میگه ب بعضیا دختر فقط یا ب بعضیا پسر فقط یاهم خیلیا دوتاشو میدم خیل ...

همون ای وی اف هم وقتی بری واردش بشی اگر خدا نخاد حتی بااین روش هم امکان نده صد درصد که نیست. چون تواین روش هم دست خداست بگیر نگیرش وجنسیتش

❤️❤️