2777
2789
عنوان

مامان من یه زن خاین

735 بازدید | 37 پست

بد ذات بد دهن. هزار جور خیانت ب بابامو دیدم ازش جالبه بابامم میدونه براش مهم نیست بابام  ی ادم ضعیف. بدبخته انگار برده مامانمه

ی زن بددهن خائن اذبت کن دوروی پیش بقیع خودشو خوب نشون میده میشه مظلوم ترین ادم فقط من میدونم چ گهیه با شوهر دوستش. دوسته 

این اعضای خانوادش بقیه خاهر برادراش از خودش فاسد ترن همه عروسا .‌دامادای خانوادشون فراری شدن از دست این کثافتا همشون یا معتادن یا علافن یا زن بازن اینم ک ننه ی منه ی ادم کثیفیه خونه برای من مث جهنمه حالا ک نگا میکنم میبینم عروس دامادای فامیلشون خوب فرار کردن از دستشون من از دست این  کجا فرار کنم ناگفته نمونه باباشونم اینطوری بود  😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کم سنی چند سالی صبر کن بزار به سن قانونی برسی 

از الان برو دنبال حرفه تا بتونی مستقل زندگی کنی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ما آدما چمون شده کی انقد کثیف شدیم

از وقتی ارزش های انسانی رو فراموش کردیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ازش ی کاغد پیدا کردم نوشته خدابا منو ب فلان ک میشه شوهر دوستش برسون برا همبشه بیاد پیش مند😭

جالبه به خدا هم اعتقاد داره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
کاش غریبه بود میتونستم دوتا فحش حسابی بهش بدم😐😐

من از بیگانگان هرگز ننالم

آشنا جای زخم آدم رو می دونه بیگانه که کاری با آدم نداره

جالبه به خدا هم اعتقاد داره

عزیزم نماز ترک نشده ندارع چادرش رو چشاشه دقیقا تا همین اندازع متفاوته. یعنی میره با شوهر مردم دوست میشه ولی چنان حجابی میکنه ادم میگ چیه کیه رفتاراشم همینه حلو بقیع خودشو فرشته نشون میده در صورتی ک من میدونم چ شیطانیه باباشم همین

از وقتی ارزش های انسانی رو فراموش کردیم

دارم به کار های آدما نگاه میکنم و با خودم میگم همه ما میدونیم یکبار قراره زندگی کنیم چرا انقد همو اذیت میکنیم؟

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت