2777
2789
عنوان

جنین مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 57 پست
اره منم از عاقبتش میترسم

کورتاژعوارصی نداره نگران نباش من میدونم

بجااینکه یک روزیادوروزباقرص بخای سقط کنی باکورتازنیم ساعت میشه میتونی صبح بری شبم مرخصت کنن

ولی قرص وقتی دفع کردی بایدصبرکنی سونوبشی بعدببینی دفع شده یانه اگه دفع نشده بوداخرش میبرن کورتازولی کورتازیکباره راحت میشی 

کورتاژعوارصی نداره نگران نباش من میدونم بجااینکه یک روزیادوروزباقرص بخای سقط کنی باکورتازنیم ساعت م ...

مرسی عزیزم از راهنمایت،،،فردا میرم دکتر ببینم چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم از راهنمایت،،،فردا میرم دکتر ببینم چی میگه

عزیزم شما سقط کردین؟خیلی متاسفم که همچین اتفاقی برات افتاد.میشه اسم دکترتون رو بگین واین که علت سقطت چی بوده..... دارو هایی که تو بارداری استفاده میکردی چی بوده؟؟؟؟

عزیزم شما سقط کردین؟خیلی متاسفم که همچین اتفاقی برات افتاد.میشه اسم دکترتون رو بگین واین که علت سقطت ...

بله عزیزم سقط کردم،،ممنونم،،من بیمارستان فاطمیه همدان میرم دکتر تیمی کار میکنن،،والا خودشون که همینجوری گفتن جنین ضعیف بود در حالی که روز قبل از انتقال گفتن جنینات بهترین کیفیت رو دارن همهچی هم خوبه دیگه نمیدونم چرا این اتفاق افتاد،،،داروهامم امپول انوکساپارین وپروژسترون وقرص استرادیول وآس ا وفولیک اسیک ،،،همینا بودن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بله عزیزم سقط کردم،،ممنونم،،من بیمارستان فاطمیه همدان میرم دکتر تیمی کار میکنن،،والا خودشون که همینج ...

عزیزم انشالله دفعه ی بعد نینی میاد تو بغلت . منم بیمارستان  فاطمیه همدان ای وی اف کردم برام سه تا جنین گذاشتن که دو قلو باردار شدم تو هفته بیستم زایمان زودرس شدم . ودوقلوهام سقط شدن . الان دوسالو نیمه از سقطم میگذره .توفاطمیه جنین دارم ..... دودلم برا انتقال دادن . واقعا نمیدونم باید چکار کنم ...... میترسم با ای وی اف باردار شم دوباره این طوری شه . واین که دکترای همدان خوب نیستن حداقل برای من خوب نبود .من مریض فریمانی بودم. ولی اینبار باید برم فاطمیه که دکتراش تیمی کار میکنن بیشتر نگرانم میکنه. شما از بیمارستان فاطمیه راضی هستین؟؟؟

عزیزم انشالله دفعه ی بعد نینی میاد تو بغلت . منم بیمارستان  فاطمیه همدان ای وی اف کردم برام سه ...

مرسی عزیزم انشالله واسه شما هم بحق فاطمه زهرا،،،،چرا اینقد وقفه انداختی منکه نمیتونم صبر کنم الان ۱۸روزه که سقط کردم زنگ زدم همدان گفتم دوباره میخام اقدام کنم گفتبیا اول سونو بعدش ویزیت شو تا ببینیم بقایای جنین نمونده بعدش دکتر میگه که کی برم واسه انتقال منم اونجا جنین دارم،،،عزیزم مشکلتون چی بود که دوقلوهات سقط شدن؟؟؟والا دکتراش زیاد تعریفی نیستن ولی خوب کاری نمیشه کرد من نمیتونم برم شهر دیگه ای اخه واقعا سخته ودوره،،،دوباره میرم بیمارستان پناه برخداهرچی خدا بخاد همون میشه

مرسی عزیزم انشالله واسه شما هم بحق فاطمه زهرا،،،،چرا اینقد وقفه انداختی منکه نمیتونم صبر کنم الان ۱۸ ...

عزیزم گفتم که زایمان زودرس با وجود سرکلا ژ جنین هابه رحمم فشار آوردن ومجبور شدم سرکلاژ رو خارج کنم وکیسه آبم پاره شد .... وچرا انقد وقفه افتاد به خاطر شرایط روهی بدم دیگه نمتونستم هزینه دکترو بدم .یه بار تو این دوسالو نیم انتقال دادم .که منفی شد ...... خیلی شرایط روحی بدی دارم .امروز پرویید شدم و فردا اگه شد میخوام برم فاطمیه عزیزم اگه میشه بگو باید اونجا برم چکار کنم . اول باید وقت بگیرم وبرای سونو باید چکار کنم . منظورم نوبت هستش چطوری نوبت بگیرم.؟؟؟اولین بارمه اونجا میرم برا سون.

عزیزم منم اگه امکانشو داشتم جایی دیگه میرفت ولی متاسفانه نمیتونم برم .توکل بخدا یه بار دیگه میرم برا انتقال . هرچی خدا بخواد همون میشه... من خیلی استرس دارم ونگرانم به خاطر همین دوسالو نیمه که ازسقطم میگذره وپیگیری نکردم

عزیزم اره اگه پرونده داری اونجا اول برو پروندتو بگیر برو اتاق سونو بنویسه تو پرونده ات بعد برو نوبت بزن وقبضشم بگیر تا نوبتت بیاد،،،اابته قبلش برو اتاق مشاوره ببینم باید سونو بشی یا ویزیت که وقت بگیری،،،انشالله بحق مادر امام زمان مشکلت حل بشه،،،واقعاخیلی سخته منکه هنوز نتونستم فراموشش کنم با اینکه همش دوماه وچندروزش بود،،،اصلا نمیتونم خونه وایسم همش یا خونه مامانمم یا مادر شوهرم اگه خونه بمونم دیونه میشم ولی هیچ کاریـنمیتونیم بکنیم فقط میگم خدا توکل به خودت،،حتما حکمتی داشته،،،راستی عزیزم شما خود همدانید؟؟؟

بله من همدانم .شما از شهری دیگ میای. ؟؟؟ببخشیدزیاد سوالمیپرسم .قبض سونو رو از کجا باید بگیرم برم پای ...

خوبه باز نزدیکی به بیمارستان من از نهاوند میام،،،،خواهش میکنم گلم اره اول اتاق سونو برو بنویسه واست بعد برو زیر پله اسمتو بنویس وقبض وشماره بگیر  تا ساعتی که دکتر بیاد وبری سونو بگیری

عزیزم منم از شهرستانای همدان هستم تو خود همدان زندگی نمیکنم .مرسی که جوابمو دادی ....  

عزیزم منم اوایل که سقط کرده بودم داشتم دیوونه میشدم واقعا تحملش برام خیلی سخت . هر چقدر بیشتر بگذره حالت بهتر میشه . توکل به خدا انشالله به زودی انتقال میدی وبارداری خوبی داشته باشی .منم فردا برم تا ببینم بهم چی میگن.

عزیزم منم از شهرستانای همدان هستم تو خود همدان زندگی نمیکنم .مرسی که جوابمو دادی ....   عزیزم ...

خواهش میکنم عزیزم من بیشترین وقتمو تو این سایت میگذرونم😊انشالله که همه چی خوبه واست عزیزم،،،انشالله رفتی واومدی اگه تونستی بیا بگو چکار کردی البته اگه دوست داشتی گلم