2777
2789
عنوان

جنین مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 57 پست
ببخشید شما چه مشکلی داشتید؟؟بخدا تمام زندگیم شدهغم وغصه وگریه😭😭

عزیزم منم مثل شما با میکرو بار دار شدم ولی هفته ۲۴ زایمان زودرس کردم از دست دادم دوقلوهامو..ده ساله منتظرم.

من خودم پلی کیستیک هستم همسرم هم اسپرمهاش خیلی افتضاحه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
برید همونجایی که ای وی اف کردید. اگر سونو داشته باشید داروخونه هلال احمر قرص میده.

دیروز اونجا بودم اصلا انگار نه انگار گفت اگه بعداز یه هفته نیوفتاد برو دکتر تا دارو بده،،،خودش دیگه شعورش نرسید بگه بعداز یه هفته تو عید دکتر کجا بود که برم ،،،منم حالم بد بود اصلا یادم رفت همینو بهش بگم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری دومم طبیعی بود اما شیاف پروژسترون مصرف کرده بودم و دکتر که معاینه کرد گفت جنین مثل یک تکه سنگ شده و نمیتونی خودت دفعش کنی، فرستاد واسه کورتاژ، تو بیمارستان، ماما میگفت باید دارو بهت بدیم که خودت دردت بگیره و اگه نتونستی ببریمت اتاق عمل، اما دکترم گفته بود لازم نکرده  و‌مستقیم بردنم اتاق عمل

عزیزم منم مثل شما با میکرو بار دار شدم ولی هفته ۲۴ زایمان زودرس کردم از دست دادم دوقلوهامو..ده ساله ...

عزیزم خیلی متاسفم سخته واقعا منکه دارم دق میکنم بعد از۱۷سال فکر کردم همه چی تموم شده،،،ولی انشالله خدا بعدش واسمون جبران میکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم خیلی متاسفم سخته واقعا منکه دارم دق میکنم بعد از۱۷سال فکر کردم همه چی تموم شده،،،ولی انشالله خ ...

منم دقیقا ۲۷ اسفند بود که این اتفاق افتاد امشب آنقدر گریه کردم که حالم بد شده...خدا کمک کنه بهمون😔😔

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بروزودترهمین فردابرو بنظرمنم بروکورتازکن که نخاهی دردسربکشی هنوزتعطیلات عیدنیومده برویک دکتربگومی ...

اره فردا میخام برم 

عزیزم خیلی متاسفم سخته واقعا منکه دارم دق میکنم بعد از۱۷سال فکر کردم همه چی تموم شده،،،ولی انشالله خ ...

استارتر کاری که میگم بکن به امید خدا طبیعی باردار میشی  توکل بخدا کن خدا مهربونه بگو خدایا لطفا به حرمت شهید ابراهیم هادی و شهید حاج سعید سامانلو بهم فرزند صالح و سلامت  بده و بعدش صلوات و خیرات نذر کن براشون و ازشون بخواه درحقت دعای خیر کنن حتی اونهایی که اعتقاد نداشتن هم باردارشدن تو تاپیکم کلی کامنت حاجت روایی هست ،الهی به زودی تاپیک بزنی که مادر شدی 

یاعلیhttps://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=84066842

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
دیروز اونجا بودم اصلا انگار نه انگار گفت اگه بعداز یه هفته نیوفتاد برو دکتر تا دارو بده،،،خودش دیگه ...

البته بیمارستانها تو عید پزشکای کشیکشون و ماماها هستن. متاسفم براتون.

باکورتاژ مخالفم عوارضش خیلی زیاده واستارتر نازایی داشتن شرایطشونوبدترمیکنه

اره منم از عاقبتش میترسم

البته بیمارستانها تو عید پزشکای کشیکشون و ماماها هستن. متاسفم براتون.

گفت بخش نازایی نیست فقط اورڗانس هست بیا

من بارداری دومم طبیعی بود اما شیاف پروژسترون مصرف کرده بودم و دکتر که معاینه کرد گفت جنین مثل یک تکه ...

والا من امروز اینقد جوشونده پونه ورازیانه ودارچین وگشنیز خوردم ولی اصلا انگار نه انگار فقط یه کوچولو دلم درد میکنه

والا من امروز اینقد جوشونده پونه ورازیانه ودارچین وگشنیز خوردم ولی اصلا انگار نه انگار فقط یه کوچولو ...

دقیقا میدونم چی میگی! من همه مدل سقط رو تجربه کردم

دفعه اول تو خونه و طبیعی بدون حتی یک قرص!!

دفعه دوم کورتاژ

دفعه سوم هم ختم بارداری و سزارین