2777
2789

اول شرایط خودمو بگم 

من ۲۷سالمه شاغلم زاده و بزرگ شده تهرانم وضعیت مالیمون متوسط پدرم بازنشسته کارمندی مادرم خانه دار،چهرم معمولی اخلاقم خوب هیکلمم خوب نیست-بااقای ک اشنا شدم ۲۸سالشه قشقایی و شیرازی و اونجا بزرگ شده ولی الان ب خاطر شغلش بندرعباس زندگی میکنه ک قرار بعد ازدواجمون انتقالی بگیره بیاد تهران،شغلش تکاور نیرو دریایی ارتش مادرش خانه دار پدرش با ماشین سنگین بار میبره وضع مالیشون از ما پایینتر اما وضع مالی خودش نسبت ب سنش قابل قبوله خوبه اخلاقش خوبه قد و هیکلش خوبه چهرش متوسط-ی مشکلی ک داره اینکه گفت تو عروسی خانما لباس محلی قشقایی میپوشن ک از نظرم خیلی بد نبود اوکیه اما گفت من از وقتش هشت سالم بود پدرم افتاد زندان و وقتی هجده سالم بود ازاد شد دلیلشم این بود ک تو ماشین مواد مخدر جاساز کرده بود تو بار ک ببره تحویل بده و میدونست بار مواده -مواد واسه باباش نبوده و فقط کرایه حمل و میگرفته و مدت زمان ده سالی ک پدرش نبوده این مجبوز بوده از هشت سالکی بره سرکار خرج خانوادشو بده بعد ی دایی داشته ک خیلی اذیتش میکرده کتکش میزده تو  بچگی پولاشو ازش میگرفته و الان میگه ازش نفرت دارم دوس دارم بکشمش دوس دارم گریه کنم تااروم شم ولی نمیتونم 

چیکار کنم بااین اقا ب نظرت چ جوریه؟

از نظر روانشناسی خشم پنهان داره ولی خب همه ادما کامل نیستن خیلی دودلم میشه کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همین اتفاق برعکس بود آیا جنجال نمیشد اینجا ؟

پدر دختره زندان بود ؟

یک شخصی رو بنا به پدرش قضاوت نکنید بنا به عرضش و طرز فکرش باید پسندید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من بودم قضیه باباش برام کم تر اهمیت داشت، قضیه دایی و خشمش از اون جدی تره، بهتره با یه مشاور درست حس ...

اره حتما باید بریم

ببییم مثلا نسبت ب من خیلی مهربونه و منطقی رفتار میکنه ولی نسبت ب داییش شدیدیا خشم داره در حدی ک میگیه میخوام بکشمش

پس ب نظر شما قضیه پدرش اهمیت نداره زیاد؟

ببین هم مورد زندان هست، هم دوتا فرهنگ متفاوت هستید، هم میگی خودش خشم درونی داره

شغلش هم مطمئنی میتونه بیاره تهران؟ نیرو دریایی بیاد تهران چیکار کنه؟ 

نمیدونم اگه میخوای ازدواج کنی خیلی سخت بگیر و حتما مشاوره برو

اگر همین اتفاق برعکس بود آیا جنجال نمیشد اینجا ؟پدر دختره زندان بود ؟یک شخصی رو بنا به پدرش قضاوت نک ...

ن ب نظرم دختر پسر نداره من فقط گیج شدم نمیتونم تصمیم بگیرم

شغلش خوبه باید بطور خاص از محل کارش بیشتر تحقیق کنید که رفتارش چطوره 

دعوایی هست یا نه

از فامیل پرس و جو کنید راجع به باباش

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ببین هم مورد زندان هست، هم دوتا فرهنگ متفاوت هستید، هم میگی خودش خشم درونی دارهشغلش هم مطمئنی میتونه ...

شغلش مشکلی نیست میدونم ک میتونه

فقط مشکلم چیزایی ک گفتم

به نظرم فوری ازدواج نکنید . زمان بزار برای آشنایی و مشاوره هم چند جلسه برو . انقدر که خشم پنهانش مهمه مساله باباش مهم نیست در ضمن مطمئن باش می تونه تهران انتقالی بگیره چون شرایط نسبت به قبل سخت تر شده