2777
2789

من تفسیرشو نمیدونم شرمنده..فقط بگو خیلی درد داشت ؟؟؟میترسم انجام بدم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
من تفسیرشو نمیدونم شرمنده..فقط بگو خیلی درد داشت ؟؟؟میترسم انجام بدم

نه درد ندلشت بی حسی زد ومفتامیک اسید خوردم قبلش فقط یکم حالت پریودی خفیف

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه درد ندلشت بی حسی زد ومفتامیک اسید خوردم قبلش فقط یکم حالت پریودی خفیف

ممنون خیلی استرسشو داشتم🙏

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
پریودیت منظمه؟ از کجا فهمیدی شوهرت واریکوسل داره؟

من پریودمم نامنظم 

بعد 7 سال رفتیم یه مرکز نباروری خوب دیدم بر خلاف آزمایشگاههای قبل که همه چی نرمال بود این یچیز دیگه میگه تحرک پایین مورفولوژی پایین گفتم شاید این مرکز غلطه جوابش رفتیم جواب آزمایشو بردیم یه دکتر اورولوژ توشهرمون دید براش معاینه کرد گفت واریکوسل وبهش سونوگرافی داد که مطمئن شدیم دیگه الان فقط ویتانین بهش داده همون مرکزی که میریم ببینیم خدا چی میخواد

معذرت میخوام یعنی چه یدونه لوله رحم داری

دوسال پیش با داروی هورمونی طبیعی حامله شدم ولی خارج رحم شد دکتره قبلی که عمل کرد نتوتست لولمو نجات بده وهمونجا گذاشت که دکتر جدیدم برام عکس رنگی نوشت دیدیم لولم چسبنده شده الان چند روز پیش دوباره رفتم عمل کردم لولمو برام کلیپس زدن

دوسال پیش با داروی هورمونی طبیعی حامله شدم ولی خارج رحم شد دکتره قبلی که عمل کرد نتوتست لولمو نجات ب ...

عزیزم یعنی چی کلیپس زدن. منم خارج رحمی داشتم اما لولمو درنیاوردن الان رفتم عکس رنگی گفته لولت یکیش ک عمل شده بسته ست