سلام دوستان، خودم کارمند بانک هستم و همسرم هم کارمند یه سازمان دولتی سطح بالا هستن ، و از نظر امکانات مالی و رفاهی مشکل خاصی ندارم و از زندگیم و شرایطمون راضی هستم، شغل دوم هم داریم ولی گاهی به خاطر بچه هام به این فکر می کنم که به یه کشور پیشرفته مهاجرت کنیم، در صورتی که می دونم اونجا نمی تونم این شغل و این شان اجتماعی رو داشته باشم، شما اگه این شرایط رو داشتین به مهاجرت فکر می کردین؟
من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
کدوم کشور؟؟ من در مورد مالزی و ترکیه و کانادا اطلاعات دارم
من خودم برای خودم اکراین انتخاب کردم که هم نزدیکتر بود هم بهتره هم هزینه اش پایینتره هم اقامت میده .ببینید جایی باشید که بتونید اقامت بگیرید مالزی کشوری نیست که بخواد اقامت برای شما یافرزندانتان خوب باشه.