2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 148 پست
مبارک باشه😘❤❤

البته اینی که ما داریم میریم جاب سیکر حساب نمیشه 

چون اولا هردومون داریم میریم با اینکه شوهرم کارو گرفته 

هم اینکه شرایطمون متفاوته

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

البته اینی که ما داریم میریم جاب سیکر حساب نمیشه  چون اولا هردومون داریم میریم با اینکه شوهرم ...

آره

کلا گفتم از اروپا این سالای اخیر فقط آلمان رو دیده بودم بگیره

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ما هم دقیقا بقیشو میذاریم ایران باشه راستی عروسی کردی؟من موندم با جهیزیم چکار کنم. حیفه😢فریت ...

اره ،جهزیه هام نو نو هستن فعلا تو همین خونه میمونن ببینم چیکارکنم خیلیارو اصلا استفاده نکردم با چه ذوقی خریدمشون ،ولی باید از یه چیزایی دل کند منم اولش مث تو فکر میکردم ولی بعدا احساسمو کشتم 

اره ،جهزیه هام نو نو هستن فعلا تو همین خونه میمونن ببینم چیکارکنم خیلیارو اصلا استفاده نکردم با چه ذ ...

میگند میشه فریت کرد. منم همه چیزام مارکه. بوش و ویرپول و... مبلمان فلانو... میگند اگه فریت کنی به صرفه تره. 

میگند میشه فریت کرد. منم همه چیزام مارکه. بوش و ویرپول و... مبلمان فلانو... میگند اگه فریت کنی به صر ...

والا در این مورد اصلا تحقیق نکردم اصلا بهش فکر هم نکردم ،ینی نمیدونستم همچین چیزی باشه اخه هیچکدوم اشناها نکردن فریت دقیقا چیه؟ چه جوریه؟

والا در این مورد اصلا تحقیق نکردم اصلا بهش فکر هم نکردم ،ینی نمیدونستم همچین چیزی باشه اخه هیچکدوم ا ...

برای ما کردند چند نفر. از آشناهامون

کل وسایل رو از یه شرکت میاند بسته بندی میکنند. قیمت به تن هستش. مثلا اگه دو تن باشه 10 هزارتا . قیمتشو نمیدونم. ولی اگه بخوای وسیله بخری اونجا باید 15 تا خرج کنی. البته نه اوایلش. بعد یه سال ببر. چون خونه ها فرنیش هست

شرایط کسانی مثل شما خیلی سخته چون برید اونجا تا چندین سال واقعا اذیت میشید. از طرفی من فکر میکنم در آینده با توجه به شرایط اقتصادی کسانی که میتونستن و نرفتن پشیمون خواهند شد. 

من خودم اگر بتونم برم میرم و علتش فقط اقتصادی نیست  بلکه مسایل فرهنگی و اجتماعی هم هست ولی در درجه اول اقتصادی. من فکر میکنم ظرف دهه آینده زندگی در ایران کم کم غیرممکن خواهد شد حتی برای کسانی که درآمدهای نسبتا خوب دارند. الان دوست من ماهی ده تومن رو داره ولی فکر رفتنه. شغلش هم مدیر فروشه. 

خب شاید ۵۰ در صد اینجا کان غصس هیج تفریحی و شادی نداریم اه حالا هفته ی دیگه عید روز اولش خوبه و ...

اونجام غصه هست تنهایی هست روز اول عید که باید برید سر کار و هیچ جشنی نیست. پول زیاد اگر نداشته باشید اونجا تفریح کمتره با این تفاوت که کلی تفریح خوب هست ولی شما محرومید

لطفا اسم این مدرسه ها رو می فرمایید که یه تحقیق کنم

راستش من نمیدونم بچه های شما دخترن یا پسر و چه مقطعی و کجا بهتون نزدیکتره...

همین دوتاکلمه مدرسه بین المللی و مدرسه تطبیقی رو سرچ کنید همشون SEO بالایی دارن و زود پیداشون میکنید

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!