2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 148 پست

من که اهل ریسک نیستم ولی خب بحث امید به زندگی تو ایران خیلی پایینه.واقعا آینده آدم مبهمه.یکی از آشناهای ما اینجا مهندس پتروشیمی بود خیلی هم شان و جایگاه خوبی داشت.الان رفته کانادا  تو رستوران کار میکنه ولی خیلی راضیه

اره خداروشکر الان رفاهشون و حتی اینده مالیشون، کاملا تامینه

خداروشکر . میشه کاردیگه هم انجام بدید مثلاثبت شرکت داشته باشید دریک کشور ومنطقه کاملا امن .بعدش میتونید برید همونجا .فقط باید مطمئن باشید که اقامت 6ماهه برای ثبت شرکت نمیخواد ومالیات هم چقدرباید پرداخت کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اهل ریسک نیستم ولی خب بحث امید به زندگی تو ایران خیلی پایینه.واقعا آینده آدم مبهمه.یکی از آشنا ...

همینش منو میترسونه ، کار تو رستوران وحشتناکه برام یکساله افسردگی می گیرم خودکشی می کنم، مگه اینکه سر کار نرم و یه خانم خانه دار بشم 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
منم باشم نمیرم وقتی کارباشه رفاه باشه پول باشه معلونه اینده بچهاتم خوبه همینجا

همیشه که اینطوری نیست.این همه آدم  که خودشون آدم حسابی بودن ولی بچه هاشون با یه  فوق لیسانس یا دکتری بیکارن یا کار مرتبط پیدا نمیکنن.

خداروشکر . میشه کاردیگه هم انجام بدید مثلاثبت شرکت داشته باشید دریک کشور ومنطقه کاملا امن .بعدش میتو ...

به ثبت شرکت هم فکر کردم اونم ریسشکاش خیلی زیاده

همیشه که اینطوری نیست.این همه آدم  که خودشون آدم حسابی بودن ولی بچه هاشون با یه  فوق لیسان ...

دقیقا مشکل و دغدغه ما هم همینه

ان شاءاله خوب بشه بیشتر ایناییکه سراغ دارم میرن بخاطر بیکاریشونه وقتی شماکاردارید بنظرم صبرکنید تابا ...

اره بیشتریا از بیکاری می رن و یه درصد کمی هستند که شرایط خوب دارن و بازم میرن

بله اما کشورهایی هستند که ثبت شرکت انجام میدن و خودشون وکالت را به عهده میگیرن .فقط باید خیلی احتیاط ...

کدوم کشور؟؟ من در مورد مالزی و ترکیه و کانادا اطلاعات دارم

کدوم سفارت فرستادینشون، شهریه چقدره؟ ما هم میتونیم اقدام کنیم؟؟

من نمیتونم بفرستم چون بچه م دوتابعیتی نیست. اما رئیسمون انگلیسی هستن میخواد بچه شو بذاره مدرسه سفارت ایتالیا. یه همکار دیگه هم داشتیم ارمنی بود یعنی مال خود ارمنستان. اون بچه شو گذاشت مدرسه سفارت پاکستان و جدا هم کلاس ارمنی میبرد.

توی تهران یکی دوتا مدرسه بین المللی و تطبیقی هست اونام شهریه هاشون بالاست ولی ایرانی هم قبول میکنن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!