2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 148 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید فرزندان خودتونو برای تحصیل بفرستید مثلا از 12سالگی بعدش خودتون هم برید پیششون.

دوازده خیلی زوده ، نمی تونم ازشون دل بکنم، خیلی خوب بتونم بفرستمشون اینه که بعد از لیسانس بفرستمشون که اینم میشه حداقل 12 سال دیگه که ممکنه دیر باشه برای رفتنشون 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
گاهی فکر می کنم که بهتره صبر کنم تا خود بچه هام که بزرگ شدن ،برن و ما خودمون فعلا اقدامی نکنیم . اخه ...

اینم میشه. ولی خب اگه هدفتون اینه باید سبک زندگی اینجاتون رو یه مقدار هماهنگ کنید مثلا زبان رو به صورت جدی براشون دنبال کنید و آمادگی دوری ازشون رو داشته باشید.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
رفتن دانمارک .برادرشون سالها مقیم بودن خودشون هم رفتن اما خیلی ناراحتن .میگفتن قبلا بهتربود اما الان ...

دوستان ما هم که چند تا کشور اروپایی هستن همینو میگن

اگه بریم مطمعنم که سطح زندگیمون پایین تر میتد که بالاتر نمی ره ولی ایا بعدا پشیمکون نمیشم که چرا برا ...

نه مطمئن باش چون تو اين كشور ميتوني بهترين امكانات رو براشون فراهم كني وقتي پول داري خب همينجا بمون چه كاريه

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
نه مطمئن باش چون تو اين كشور ميتوني بهترين امكانات رو براشون فراهم كني وقتي پول داري خب همينجا بمون ...

اره خداروشکر الان رفاهشون و حتی اینده مالیشون، کاملا تامینه

یعنی به شرطی ثبت نام میکنن که بعدش برید؟

اول باید اقامت کشور خارجی داشته باشید بعد ثبت نام میکنن

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
دوازده خیلی زوده ، نمی تونم ازشون دل بکنم، خیلی خوب بتونم بفرستمشون اینه که بعد از لیسانس بفرستمشون ...

هرچی زودتر برن بهتره ها! میخواید برای آینده شون بفرستید بعد لیسانس دیگه میشه خود آینده هه. یهو دیدی تا اون موقع همینجا ازدواج کردن!

من از 11-12 شروع میکنم به اقدام که مثلا 14 سالگی بره و 16 سالگی هم بزرگسال حساب میشه و شهروند میشه تا اون موقع ما هم بازنشسته شدیم میتونه ما رو هم ببره. باید شرایط سنی خودتون و بچه تون و قوانین کشوری که میخواید برید رو حسابی بررسی کنید.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
اینم میشه. ولی خب اگه هدفتون اینه باید سبک زندگی اینجاتون رو یه مقدار هماهنگ کنید مثلا زبان رو به صو ...

زبانشون رو که جدی گرفتیم و از 5 سالگی اموزش زبان میرن، مهارت تخصصی موسیقی هم براشون در نظر گرفتیم که اونجا یه مهارت بلد باشن