2777
2789
عنوان

اگه شغل مناسب در کشور خودمون داشتین، بازم به مهاجرت فکر می کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 148 پست

من دوست همسرم وکیله تو کالیفرنیا. وقتی باهاش مشورت کردیم خیلی مخالفت کرد. به شوهرم گفت این شان و مقام و زندگی که تو ایران داری و با هیچی عوض نکن. اینجا بتید از صفر شروع کنی. بعد گفت زن و بچه ات خیلی اذیت میشن. تا بخواهی خودتو تطبیق بدی شده 50 سالت.

ایشون وکیل مهاجرته اونجا.

بله

بستگی داره تو از مهاجرت چی بخوای. اگه شغل و درآمد و شان اجتماعی بخوای خب اینجا هم داری بری کلی باید کار کنی تا به همینجایی که الان هستی برسی چه کاریه. اگه شرایط کلی جامعه و سطح سلامتی و فرهنگ دیگه ای میخوای خب اینجا خیلی بعیده با هرچقدرم پول و رفاه بهش برسی!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست همسرم وکیله تو کالیفرنیا. وقتی باهاش مشورت کردیم خیلی مخالفت کرد. به شوهرم گفت این شان و مقا ...

البته شغل همسر منم تو یه اداره دولتیه با سطح بالاست ولی رشته اش انسانیه.

من دوست همسرم وکیله تو کالیفرنیا. وقتی باهاش مشورت کردیم خیلی مخالفت کرد. به شوهرم گفت این شان و مقا ...

منم با یه وکیل مشورت کردم گفت چون اینجا کارمند بانک هستی توصیه می کنم که به مهاجرت فکر نکنی

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
اگه بریم مطمعنم که سطح زندگیمون پایین تر میتد که بالاتر نمی ره ولی ایا بعدا پشیمکون نمیشم که چرا برا ...

حرفی که من به مامانم میزنم 

وقتی ما بچه بودیم پدرم خیلی اصرار به مهاجرت داشت مادرم قبول نکرد الان بهش میگم اگه رفته بودی ما الان راحت بودیم 

الان دخترم مدرسه ایرانی نذاشتیم مدرسه سفارت میره که برای مهاجرت راحتتر باشیم هروقت هم سفر میریم دوست نداره برگرده 

ان شاالله سال دیگه بتونیم اونجا خونه بخریم زودتر میریم 

بازم توکل به خدا

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
بله بستگی داره تو از مهاجرت چی بخوای. اگه شغل و درآمد و شان اجتماعی بخوای خب اینجا هم داری بری کلی ...

گاهی فکر می کنم که بهتره صبر کنم تا خود بچه هام که بزرگ شدن ،برن و ما خودمون فعلا اقدامی نکنیم . اخه هدف من فقط اینده اوناست؟ اگه بریم و شغل سطح پایین داشته باشیم بیشتر اسیب نمی بینن.؟؟

منم با یه وکیل مشورت کردم گفت چون اینجا کارمند بانک هستی توصیه می کنم که به مهاجرت فکر نکنی

بله خیلی سخت میشه شرایط. ما اینحا رفاه نسبی داریم. خانواده کشور خودمون هم زبانی با مردم.... ولی اونجا هیچ کدوم نیست. 

البته من موافق رفتن بوده و هستم گفتم انشالله دخترم بزرگ شد اونو میفرستم بره

ماهم یکی ازآشناهامون رفته هنوز کارپیدا نکرده پس اندازش هم روبه اتمامه خودش خیلی پشیمان هست.

مدرسه سفارت کجاست بانو؟ شرایطشون چیه؟

چند تا از سفارتها تو تهران برای اتباعشون مدرسه دارن که شرایط پذیرش اقامت خارجی هست 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
ماهم یکی ازآشناهامون رفته هنوز کارپیدا نکرده پس اندازش هم روبه اتمامه خودش خیلی پشیمان هست.

خیلی سخته

اهان به ما گفت یا باید کلاهبرداری هنگفتی کنی که دستت پر باشه یا اینکه فنی باشه.😂😂😂😂😂

حرفی که من به مامانم میزنم  وقتی ما بچه بودیم پدرم خیلی اصرار به مهاجرت داشت مادرم قبول نکرد ا ...

انشاله ، عازم کدوم کشورین؟؟