2777
2789
عنوان

ختنه کردن نوزاد

185 بازدید | 18 پست

سلام خانما کسی تازگیا پسرش رو ختنه کرده؟

کجا بردین؟

کسی دکتر خوب بیمارستان الغدیر میشناسه معرفی کنه؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

لطفا کمکم کنید خانما من گیج شدم  

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
لطفا کمکم کنید خانما من گیج شدم    

روبروی بیمارستان الغدیر یه درمانگاه شبانه روزی هست. اونجا رو من پیشنهاد میکنم. خیلی از اعضای فامیل ما اونجا ختنه کردن بچه هاشون رو. خودمم میخوام پسرم رو ببرم اونجا. دست دکترش خیلی پره. سالها است این کار رو انجام میده، خیلی تجربه داره.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای توروخدا اگه میخوای پسرتو ختنه کنی پیش یه دکتر حاذق ببر پسرمنو دکتراخوی راد ختنه کرد بدختنه کرده اصلا آ لتش بیرون نمیاد پوستشو کم ورداشت الانم انگار گوشت اضافه داره  بردم پیشش گفتم اینجوریه بعد یه سال درنیومده بیرون. محکم آ لت پسرمو کشید پوستش پاره شد خون اومد تایه ماه دوباره پماد میزدم 

روبروی بیمارستان الغدیر یه درمانگاه شبانه روزی هست. اونجا رو من پیشنهاد میکنم. خیلی از اعضای فامیل م ...

اسم درمانگاه و اسم دکترش چیه؟

واااای توروخدا اگه میخوای پسرتو ختنه کنی پیش یه دکتر حاذق ببر پسرمنو دکتراخوی راد ختنه کرد بدختنه کر ...

ولی خدا من کم دلشوره دارم بدترم شدم  

منم از همین چیزا میترسم

ولی خدا من کم دلشوره دارم بدترم شدم     منم از همین چیزا میترسم

ازچن نفر سوال کن دکترا رو بعد ببرش .ایشالا که مال پسرشما سبک باشه راحت باشه براش اما پسرمن هلاک شد تا خوب بشه 

ازچن نفر سوال کن دکترا رو بعد ببرش .ایشالا که مال پسرشما سبک باشه راحت باشه براش اما پسرمن هلاک شد ت ...

از کی سوال کنم اخه؟

مثلا اینجا همه نظر میدن ک هیچکس جواب نداد  

از کی سوال کنم اخه؟ مثلا اینجا همه نظر میدن ک هیچکس جواب نداد    

همون بیمارستانی که میخوای ببریش اول خودت برو اوناییکه اومدن ختنه کردن سوال کن ببین دکتراش چطورن بعد ببرش 

همون بیمارستانی که میخوای ببریش اول خودت برو اوناییکه اومدن ختنه کردن سوال کن ببین دکتراش چطورن بعد ...

میخوام ببرم بیمارستان الغدیر امروز رفتم ولی کسی نبود اونجا چون جراح عمومی هست همه میان فقط مخاص ختنه نیست

امروز یکی دوجا ک مختص ختنه و کودکان بود زنگ زدم وقت نداشتن برای قبل عید

پسرت چند وقتشه

هفته دیگه سه ماهش تموم میشه

حالا نگهش دار بعد عید ببر هوا که خوبه بتونی بازش بزاری

اخه زیاد تکون میخوره دیگه کم کم داره خودش برمیگرده با پاهاش بازی میکنه