2777
2789
عنوان

خانم هایی که ازدواج کردن نظرشون رو بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست

من از کسی خیانت دیدم که مطمعنم عاشقم بود و هست اما الان شوهرم ابدا اهل خیانت و روابط پنهانی نیست با اینکه میدونم عشق عمیقی هم بهم نداره بنظرم خیانت به چهارچوب ذهنی و خط قرمزهایی که هرکسی برای خودش تعین کرده داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیمت اشتباست  درسته خیانت زیاده ولی دو طرفه ست باور کنین زن خائنم زیاده ولی بلانسبت مگه شما ...

منم میخواسم همینارو بگم ک ایشون☝️ زحمت کشیدن نوشتن😁

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

پسرایی ک زیادی اویزون میشن مشکوک میزنن..

من ک هیچوقت تو عمرم جذب پسرای اینجوری نشدم..

پسرای شاخ اصلا محل نمیدن دخترارو...با هیچکس دوست نمیشن.. بری تو عمق زندگیشون ی دوست دختر چند ساله دارن.. یا هیچی..

پسرای هرزه هرروز دنبال یکی میگردن.. سیرم نمیشن.. هرکی ی مزه داره براشون

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

من كسيرو سراغ دارم كه بخاطر همين طرز فكر شما ازدواج نكرده الان ٦٠سالشه و متاسفانه چند ساله درگير بيماري هست .اما متاسفانه كسي نيست ازش مراقبت كنه .البته خانوم خيلي زرنگيه اما ادم مريض خيلي مراقبت ميخواد .حالا بخاطر بيماري و تنهايي افسردگي خيلي خيلي حاد گرفته .نه تنها همش ميگه كاش ازدواج ميكردم بلكه انگار از هركس كه ازدواج ميكنه بدش مياد .همه ناراحت حال اين خانومن ولي متاسفانه اون همش فكر ميكنه كه همه از بيماري و تنهاييش لذت ميبرن .توروخدا دختراي گل با چشم باز ازدواج كنيد .تنها ميمونيد 

تازه بچه بیاری بعد معنی مرد بودنشونو میفهمی....😔 ازدواج که اول راهه !

واای خیلی آدم غصه اش میگیره وقتی بعد از بچه دار شدن اینجور چیزا رو ببینه 😭آدم احساس میکنه با دستهای خودش زندگی شو تباه کرده

واای خیلی آدم غصه اش میگیره وقتی بعد از بچه دار شدن اینجور چیزا رو ببینه 😭آدم احساس میکنه با دستهای ...

نمیخام ناامیدت کنم اماتو همین سایت ببین اکثر خیانت ها تو دوران حاملگی خانوم یا بعد بچه دار شدنه!

اونیکه همون اول خیانت میکنه که دیگه هیچی....!

من كسيرو سراغ دارم كه بخاطر همين طرز فكر شما ازدواج نكرده الان ٦٠سالشه و متاسفانه چند ساله درگير بيم ...

واای الهی 😢

خوب همش تقصیر این مرد های نامرده که طرز فکر آدم رو عوض میکنن نسبت به همه ی همجنساشون ، البته صد در صد از حماقت خود دختر هم هست منم گفتم که خودم مطمئن بودم به درد هم نمی خوریم ولی خوب از تنهایی و عادت هی خودم رو گول زدم حرفاشو سریع باور کردم ، 

آره درست میگین ازدواج باید اتفاق بیفته ولی با شناخت

نمیخام ناامیدت کنم اماتو همین سایت ببین اکثر خیانت ها تو دوران حاملگی خانوم یا بعد بچه دار شدنه! او ...

واقعا تاسف باید خورد برای اینجور مردا کلا یه بار فرصت زندگی دارن نمیکنن همون یه بار رو لااقل با شرف زندگی کنن 

بله اشتباهه و اگه همه دوس پسرات اینطوری از آب در میان دنبال دلیلش باید تو انتخابات بگردی گاهی وقتا ما حواسمون نیست اما ناخوداگاه داریم طبق یه الگوی معیوب جذب یه سری آدم با ویژگی مشترک(مثل تعهد نداشتن یا توجه نداشتن) میشیم هرچند ظاهرا این انتخابا شباهتی به هم ندارن اما ناهشیارمون ربطشونو خوب میدونه و اگه صدبارم سرمون به سنگ بخوره باز جذب نفر صد و یکمی با همون الگو میشه!!

به خودت فرصت بده و با مطالعه و مشاوره عیب کارتو پیدا کن بعد میبینی که مرد خوب هم پیدا میشه و چقدرم زندگی کنار اون مرد خوبه بی نظیره شبیه هیییچ حسی که تاحالا داشتی نیست   

کتاب آیا تو آن گمشده ام هستی رو بخون

زندگی خود را دوباره بیافرینیدو بخون یا دنبال مشاور طرحواره درمانگر باش

هرچی بیشتر خودت و انگیزه های درونیتو بشناسی کمتر اسیر آدمهای ناخوشایند میشی که به اعتمادت ضربه میزنن

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

الآن ما به خودمون اعتماد داریم و میدونیم اهل خیانت نیستیم

ولی آیا همهء خانوما همینجوریَن؟  میدونی خانوما هم خیلی زیاد خیانت میکنن؟  ما که مثل اونا نیستیم، هستیم؟  پس همه مردا هم مثل هم نیستن.

🖤