2777
2789
عنوان

خانم هایی که ازدواج کردن نظرشون رو بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 39 پست

[QUOTE=84324804]واای الهی 😢 خوب همش تقصیر این مرد های نامرده که طرز فکر آدم رو عوض میکنن نسبت به همه ی همجنساشون ، ...[/QUخواهر خود من ميگه نميخوام ازدواج كنم چون اكثر مرداي همكارم ي موبايل توي كشوي ميز شركت دارن 😩انقدر نگران خواهرمم .تا چيزي ميشه ميگه ببينيد من بخاطر همين مسائل كه ازدواج نميكنم .نميدونه كه سخت در اشتباهه .ميگم توروخدا اينجوري فكر نكن .اما كو گوش شنوا .بهش گفتم فولانيرو  ببين درس عبرت بگير .شما هم اصلا به اين چيزاي منفي فكر نكن .مثبت انديش باش .من زنيرو نديدم كه مجرد مونده باشه و خوشبخت باشه .چون همه ي ما يروز پير ميشيمو تنها .پس بهتره كه با عقل پيش بريم نه با إحساس و  فكراي منفي 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اشتباهه و اگه همه دوس پسرات اینطوری از آب در میان دنبال دلیلش باید تو انتخابات بگردی گاهی وقتا ...

وای که چقدر خوب شناختید شما من رو دقیقا همینطوره ، من همیشه جذب پسرایی میشم که از نظر اجتماعی از تمام هم سن و سال های خودشون جلوترن ولی برعکس از نظر اخلاقی عقب افتاده و داغون ، همیشه ی خدا هم اینطوره که یک ماه پسره میخواد با من باشه من نمیخوام بعد انقدر پیله میکنه که من با خودم میگم لابد دوستم داره باهاش دوست میشم بعد بهش عادت میکنم بعد تا میگم خوب منم دوست دارم یارو خیالش راحت میشه میشه خوده واقعیش و من همه ی مشکلات اخلاقی شو میبینم به وضوح ولی میگم خوب تغییرش میدم ولی خوب هیچوقت نمیشه ....

مرسی از کتابهایی که معرفی کردید حتما حتما میخونمشون

بابا تازه اول راهييييي.هنوز هيچي نشده انقدر به زندگي بدبين نباش عزيزم 

آره واقعا تازه اولشه😅 ، ایشالا که خواهر شما هم یه مرد خوب نصیبش بشه که نظرش عوض کنه ❤

پسرایی ک زیادی اویزون میشن مشکوک میزنن.. من ک هیچوقت تو عمرم جذب پسرای اینجوری نشدم.. پسرای شاخ اص ...

این در حالت عادی اونقدر ها هم آویزون نبود ماست وا رفته بود 🤣فقط وقتی می گفتم میخوام بهم بزنم آویزون میشد میگفت نه من میخوام بگیرمت ولی در اصل فکر کنم میخواست کاره دیگه ای بکنه دیده چند ماه وقت و انرژی گذاشته میخواسته خشک و خالی خدافظی نکنه احتمالا🤦🏻‍♀️

این در حالت عادی اونقدر ها هم آویزون نبود ماست وا رفته بود 🤣فقط وقتی می گفتم میخوام بهم بزنم آویزون ...

همون موقع کات کردن اویزون میشن دگ.. 

اره شانس اوردی.. پسرا معمولا ی برنامه چند ماهه میزارن تا پایه س رو پیدا کنن.. این نشد بعدی.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

من متاهلم عین توبودم تصمیم داشتم ازدواج نکنم

ولی ی خاهر داشتم که هرروز باعث عذابم بود بخاطرش حتی قرص خوردم بمیرم

وقتی اول راهنمایی بورم به همه فامیل گفت حتی ب پدرم گفت ک شادی حامله س!!!اومد ب مدرسه مون گفت مامانم منوفرستاده این شناسناممه بابامم دم دره ازپنجره نگاش کنین میبینین روش نشدبیاد بالا شادی حامله س جمعش کنین

کلی کتک خوردم....

درحالیکه روح مامانم خبر نداشت ب بابامم گفته بود میادمدرسه مدارکشو بده...

من دوسال بعدش توفیلم حضرت مریم دیدم مریم ب فرشته میگه چطورمن حامله م وقتی هیچ مردی منو لمس نکرده

ینی من تاچندسال بعدش نمیدونستم رابطه چیه فک میکردم پسرالمس کنن ادم حامله میشه حتی نمیدونستم بوسه و لب و اینا هست... انصاف بود اون تهمتا؟؟؟

انقدر ناراحت بودم ک سالها باهمه شون قهرکردم

بعدهافهمیدم روح مامان بابامم خبرنداشته

این فقط یکی از بدیاش بوداااا

انقدررررررررررر اذیتم کرد ک نگو

مجبورشدم ازدواج کنم

ازدواج بدی نداشتم ولی خب فهمیدم مردا ارزش ندارن بخاطرش عمرتوبزاری جوونیتو بزاری

ب ی جای خوب تو زندگی برس دستت توجیب خودت باشه

اونوقت سنت هم زیاده براحتی میتونی تصمیم بگیری

90 درصدمردا آشغالن

وای که چقدر خوب شناختید شما من رو دقیقا همینطوره ، من همیشه جذب پسرایی میشم که از نظر اجتماعی از تما ...

آفرین همینه ایشالا که حل میشه  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل