2777
2789
عنوان

🌼رمز و راز های آشپزی🌼

21416 بازدید | 155 پست

سلام بچه ها

بیاید اینجا هر چی رمز و راز برای آشپزی بلدیم رو به هم یاد بدیم.حتی یه نکته ی ساده👌👌

من هر چی بلدم رو میگم شما هم مشارکت کنید تا به یه تاپیک مفید تبدیل بشه .دم عیدی به نظرم لازم هممون میشه

😘😘

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

مرغو تو زعفرون سرخ‌کنید حسسسااابی‌خوشمزه میشه 😍

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز الویه های تعریفی مامانم اینه که همه ی موادشو با چرخ گوشت چرخ میکنه.اینجوری مزه ی مواد کامل به خورد هم میره

اما من خودم همه رو چرخ میکنم به جز خیار شور چون حس میکنم خیار باید زیر دندون قرچ قرچ کنه😅😅

واقعا با این روش الویه هام عالین👌

من میدونم موقع پیاز خورد کردن یه شعله کنارش روشن باشه چشم نمیسوزه😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

راز الویه های تعریفی مامانم اینه که همه ی موادشو با چرخ گوشت چرخ میکنه.اینجوری مزه ی مواد کامل به خو ...

عهه من اونجوري دوست ندارم كلا دوست دارم يه سري چيزاش بياد زير دندون من سيب زميني و تخم مرغو رنده ميكنم زمان بر هست ولي عالي ميشه به نظرم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

اهایه نکته ی دیگه که الویه رو محشر میکنه اینه که مهم نیست چقد مرغ توش ریختید حتما حتما باید ژامبون یا کالباس هم بریزید

ژامبون فوق العاده اش میکنه👌👌

من برا قرمه سبزی لوبیا و گوشتو باهم میپزم بعد پیازو خورد میکنم سرخ میکنم سبزیو بهش اضافه میکنم فلفل و دارچین و زردچوبه و نمک میزنم میزارم سبزی حسابی حسابی سرخ بشه(حتی اگه قبلا سبزیو برا فریز سرخ کرده باشم) بعد اضافش میکنم ب گوشت و لوبیا میزارم سر گاز شعلشو کم میکنم ۱ الی ۲ ساعت تا ابش بچینه.و حسابی جا بیوفته.قرمه سبزیم ی جوری میشه انگار ۵ شیش ساعت سر شعله کم بوده حسابی جا میوفته و فوق العاده خوشمزه میشه خیلی هم قرمه سبزیام طرفدار داره.تو دوساعتم یه قرمه سبزی خیلی عالی دارم.عکسشم الان میزارم 

تو قرمه سبزی اواخر طبخ یکم نعنا و یکم شنبلیله خشک تفت بدید و بریزید

یکم توش آبغوره یا خود غوره برزید 

ادویه شم دارچین هست 

البته من یه مدل ادویه تند هم دارم میرززم

ولی رب انار نریزید 

اینجا یبار گفتن من ریختم اصلا خوب نبود

یعنی دیگه قرمه سبزی نبود

مثلا از ابگوشت شروع كنيم من توش چوب دارچين يه ليمو عماني درسته (اخرش درميارم) يه گوجه درسته ميند ...

حالا من تو ابگوشت یه گوجه رو رنده میکنم

عالی میشه😋

یچیز دیگه لازانیارو اگه‌میخاین خوشمزه شه و‌دورش خراب نشه

به‌صورت رولی درستش کنین👧

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓