الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میدونم موقع پیاز خورد کردن یه شعله کنارش روشن باشه چشم نمیسوزه😁
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
من برا قرمه سبزی لوبیا و گوشتو باهم میپزم بعد پیازو خورد میکنم سرخ میکنم سبزیو بهش اضافه میکنم فلفل و دارچین و زردچوبه و نمک میزنم میزارم سبزی حسابی حسابی سرخ بشه(حتی اگه قبلا سبزیو برا فریز سرخ کرده باشم) بعد اضافش میکنم ب گوشت و لوبیا میزارم سر گاز شعلشو کم میکنم ۱ الی ۲ ساعت تا ابش بچینه.و حسابی جا بیوفته.قرمه سبزیم ی جوری میشه انگار ۵ شیش ساعت سر شعله کم بوده حسابی جا میوفته و فوق العاده خوشمزه میشه خیلی هم قرمه سبزیام طرفدار داره.تو دوساعتم یه قرمه سبزی خیلی عالی دارم.عکسشم الان میزارم