2777
2789
عنوان

🌼رمز و راز های آشپزی🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 21417 بازدید | 155 پست
تو الویه هویج پخته رنده کنی خوشمزه تره فلفل دلمه هم طعمشو متفاوت می کنه موادش رو یک ساعت بذارین تو ...

عه چه جالب

اینکه اول بزاریم یخچال بعد سس بزنیمو نشنیده بودم

چه تاثیری داره؟

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حبه سیر تو آبگوشت بندازین خیلی خوب میشه 

مرغ هم همیشه با زعفران خشک سرخ کنید اینطوری طلایی تر و خوشمزه تر میشه و زردچوبه هم اصلا نزنید 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

دو سهدتا هویج تو کباب شامی رنده میکنم

مرغو قبل از اینکه شروع به پخت کنم،میخواد خوراک باشه،سرخ کرده،آبپز...هررر مدلی به جز کبابی...پنج دیقه با پیازو زردچوبه و یه دونه هویج میجوشونمو آبکشش میکنم...هم بوی مرغ از بین میره...هم اون خون آبه و کثیفیه مرغ که کف میکنه معمولا،هم تا حدودی هورمونش از بین میره

رب انواع خورشتو ماکارونی و ...جدا سرخ میکنم بعد میریزم تو گوشت و پیاز...غذا فوق العاده خوشرنگ میشه

ماهیو میگورو دو سه ساعت قبل از پخت تو سیر رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه تمبر هندی میخوابونم،اگر تمبر نبود سرکه سفید نهایتا آبلیمو

تو الویه تخم مرغ نمیریزم...از بوی زحم تخم مرغ خوشم نمیاد

حتما حتما تو خوراک مرغ هفت ادویه و فلفل دلمه ای چارقاچ میریزم...فلفل دلمه ای اگر ریز بشه و با پیاز سرخ شه کلی از عطرشو از دست میده...بهتر وقتی آب ریختیم تو خوراکمون تا بپزه... فلفلو چارقاچ کنیمو توش بندازیم

و اینکه از گوجه رنده شده خییییلی استفاده میکنم،مخصوصا تو خورشتا...غلیظ و خوش طعم میشه

توی خورشت مرغ وبادمجان چن تا دانه قوره  کوچیک بریزین

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

حالا خداییش چه قلقلی واسه آبکش کردن برنج دارید من اصلا نمیتونم😔

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
عدسي رو دقيق از اول ميگي؟

عدسو میپزم اول

بعد تو ظرف پیاز رو سرخ میکنم با رب بعد عدس رو اضافه میکنم بعد ادویه و نمک میزنم

یه قاشق جو پرک اسیاب شده رو با اب قاطی میکنم بهش اضافه میکنم

بعد یه ربع بهش پوره ی سیب زمینی رو اضافه میکنم

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇