2777
2789
عنوان

🌼رمز و راز های آشپزی🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 21417 بازدید | 155 پست

یه بار پلو ساده درست کنید بعدش 

گوشت دوتا پیاز و دوتا سیب زمینی بریزین تو زود پز با نمک و فلفل وو زرد چوبه آبش کم باشه یکساعت که پخت با برنج بخورین عالیه 

ما میگیم چلو گوشت

توقیمه گلاب و چوب دارچین میریزم  سبزی قورمه تاحد مرگ باشعله خیلی کم سرخ میکنم توشم هم لیموعمانی هم آبلیمو میریزم با شنبلیله خشک،برای مرغ چندتا سیرمیریزم

لایک نکن پدر بیامرز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1826561/بیاید-فوت-کوزه-گری-غذاهاتون-رو-بگید

چرا این تاپیک ترکید؟؟😐😐😐

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
عشقا برای قیمه و کتلت چی پیشنهاد میکنید لطفا بگید برای باقالی قاتق چع روشی دارین ؟ کسی هست که با لپ ...

داخل قیمه حتما چوب دارچین بنداز حتما ماهیو با ابلیمو و فلفل طعم دار کن و روش ی قاشق ارد بریز خیلی عالی میشه با شعله کم سرخ کن مامان من اینجوری میپزه و خیلی درذ میشه

راستی حتما قبل فریز کردن ماهی بهش نمک بزن و ماهی تازه استفاده نکن ماهی توی فریزر مونده خوشمزه تر میشه

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱
عشقا برای قیمه و کتلت چی پیشنهاد میکنید لطفا بگید برای باقالی قاتق چع روشی دارین ؟ کسی هست که با لپ ...

راستی اگه تو عدس پلو تو برنجش یکم هویج نگینی ریز بریزی خوشمزه تر میشه تو موادشم دارچین بریز و پیاز فراوون

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱