2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست
مثلا همین دیشب خیلی دل درد داشتم فشارمم افتاده بود بی رمق بودم رفتم درازکشیدم فکرمیکردم میادپیشم اما ...

آخی حسادت☹☹

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اون بچه از ترسش بخاطر جو خونه و دعواها دردش یادش رفت

اینجا مشکل از شماست

والا برای منم پیش اومده اینطرف درد دارم همسرم داره تی وی میبینه

توقعاتو‌کم کن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی با یک مرد بچه دار یا با یک زن بچه دار ازدواج نکن این چه فرهنگیه اونا دیگه حق زندگی ندارن ؟ ف ...

به نظرم ازدواج با چنین کسی خیییلی ظرفیت میخواد..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

زن شو طلاق داده؟؟؟

یا زنش فوت شده؟؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکی از سخت ترین کارایه دنیا ازدواج با مرد بچه دار هستش 

انصافا آدم با بچه ی خودش به زور کنار میاد دیگه چه برسه بچه ی غریبه که تازه به خاطر مادرش ازت کینه هم داره...

فقط باهاش خوب باش و رابطه برقرار کن وگرنه هردو اذیت میشین

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
احساس میکنم به بچه یکم حسودیتون میشه به این فکر کنین که اونم بچه س وتو بدترین لحظه ممکن مادرش کنارش ...

موافقم کاملا .. حالا که پذیرفتی همچین مردی رو باید با بچش بسازی .. چون الان نتونی رابطه تو باهاش درست کنی ، دیگه نمیتونی چون هر چی بزرگ تر بشه سخت تر میشه ..

وقتی اومدخواستگاری میگفت میذاره بچه پیش مادرش باشه،زن اولش وقتی رفت دکتر شد درخواست طلاق داد شغل همسرم کارمند دولته،تو دوران نامزدی خیلی خوب بود حتی اوایل ازدواج ک بچش نبود مامشکلی نداشتیم

مادر بنده که 17سال سن داشت و بسیاااااار زیبا زن بابام شد با دوتا بچه....

پدرم سر بچه هاش نزدیک بود مادرمو خفه کنه و بکشه😔

د حالی که مادر من به مهربونی و گذشت زبان زده و همه عاشقش میشن...

نمیدونم گناه مادر من چی بود😢😢😢

یه سریا بد دلمو شکستن
وقتی اومدخواستگاری میگفت میذاره بچه پیش مادرش باشه،زن اولش وقتی رفت دکتر شد درخواست طلاق داد شغل همس ...

گفته نیست و بعد آوردش؟خیلی اشتباه کرده زده زیر قولش

دلم نون سنگک خواست گیسو

کوفت بگیری بعد ۳ سال هنوز تو کف نون سنکگی با دیدن من😂

یکی از سخت ترین کارایه دنیا ازدواج با مرد بچه دار هستش  انصافا آدم با بچه ی خودش به زور کنار م ...

اتفاقا باهاش مشکلی ندارم خودم میبرمش مدرسه براش غذامیزارم،باهم حرف میزنیم وقتی باباش خونه نیست اینقد باهام خوبه