2777
2789

تو یجا کوچیک هم میتونید یه شب بگیرید یسری تالا رها هستن بعضیا میرن بله برون میگیرن البته به بودجه هم ربط داره

اینم‌ مشکلات اختلاف طبقاتی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی‌فهمم اگه مایه خجالتشون هست و خودشون رو بالا میدونن چرا نرفتن با هم سطح خودشون وصلت کنن ؟ خونه ...

چون سنتی باهم آشنا نشدیم نامزدم رفته به مامانش گفته یا این دختره یا هیشکی اوناهم خواه یا ناخواه قبول کردن دیگه

خدا میدونه فرداروز که خواهراشم اومدن بیشتر باهم اشنا شدیم چقدر سر همین قضیه اذیتم کنن😞

:)

نه عزیزم قبلشما الان نشون شدیم نامزد شدیم بدون اینکه خواهراش بیانبعد چند ماه اول بله برون بعد عقد

بسلامتی خوشبخت بشید ... نشون اینا چندماه طول کشید نامزدی چندماه ؟

فاصله بله برون و عقد چقدره... تو نامزدی صیغه محرمیت میخونن؟ 

خواهراش خاله هاش فامیلاشون همه بالاشهر الهیه و اختیاریه و اینا میشینن تو خونه های ۴۰۰ متری مثلاما شه ...

یه رستورانی چیزی بگیرین یا تالار نمیشه؟

با این اختلاف طبقاتی چجوری میخوای باهاشون زندگی کنی؟

بد برداشت نکن خونه مادر من خوب و نوساز بود ولی پدرشوهرم تعارف کرد خونه ما بگیرید و خرجش هم با خودمون باشه نیت بدی نداشت میگفت تعداد مون زیاد زحمتش کمتر بعدم که خونه خودمون گرفتیم روز بله برون هم نیروی کمکی فرستاد هم میوه و شیرینی 

با افتخار چادری ام

چقدر سحطی نگر هستن همین نه هست دختر میخان بگیرن نه خونه. ارزش بزار برای خانوادت بگو بیایید خونه خودمون

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ماچون ی شهردیگ بودیم رفتامدسخت بودبیان خاستکاری اینا روستای مادربزرگم اینارفتیم پدرشوهرم اینام اونجاساکنن کله مراسماخونه مادربزرکم بودخونشون خیلیییی بزرگت اندازه تالارحیاط باغچه بزرگ. خاستگاری. بله برون. پاگشا. عروسی. همه چی

زشته خونه ی اونا بگیرین

از طرفی هم خونه‌ی خودتون مناسب مراسم نیست

ب خانواده داماد بگید خونه ی خودمون در حال بازسازی هست و فعلا جای دیگه ای میخوایم بله برون بگیریم

یشب خونه کرایه کنید تو ی محله ی متوسط و ب کسی ک اجاره میگیرید بگید برای مراسم خودمونی هست

هزینه میکنی ولی در عوض ابرومندانست 

عزیزم تو این شرایط بهترین تصمیم اینه که یه سالن خیلی کوچیک کرایه کنید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻