2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست

دوست عزیز

کاش موقع ازدواج بیشتر دقت میکردید

و بامرد بچه دار ازدواج نمیکردید

وحالا که این اتفاق افتاده شرایط فعلی  رو بپذیرید

دختر همسرتون نه سالش میشه و میره پیش مادرش

و تا اون موقع بهتره با احتیاط رفتار کنید و با دخترک مثل دو تا دوست باشید

اینکه همسرتون کتک میزنه و شما عذر خواهی می کنید هم اشتباهه و همسرتون رو در رفتارش بدتر می کنه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
قبول دارم منم همیشه میگم ب شوهرم ک بارفتار تومشکل دارم والا با بچه ک کاری ندارم،بچه همسرم ازباباش می ...

عزیزم بهتره از یک نفر سوم کمک بگیرید سختگیری های همسرتون دعوای شما کتک زدن همه و همه به مرور از دختر همسرتون یک شخص عصبی میسازه و آینده ش از بین میبره واقع بین باشید شما نیاز به کمک دارید بهتره از کسی که همسرتون حرف شنوی داره کمک بگیرید. و ازش بخواید که همسرتون مجبور به گرفتن مشاوره کنه در کنار این موارد کودک هم نیاز به مشاوره داره بنظرمیاد در مرز افسردگی قرار داره سردر گم و گیج و بخاطر رفتار همسرتون دنبال آرامش در جای دیگه پیش مادرش..

خودتون هم حتما باید مشاوره بگیرید 

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش به زور داده فک میکرده رو دستش میترشه... نه تنها مادرم مارو هم بد بخت کرد بیست سال دعوا و اعصا ...

آره.. مادربزرگ منم ب زور مامانمو شوهر داده..اون و داییم. گفتن باید شوهر کنی. داییم نامزد داشته. ب مادرم میگفته تو باید شوهر کنی بری وگرنه وقتی من عروس بیارم. تو باهاش لج میکنی اذیتش میکنی

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
آره.. مادربزرگ منم ب زور مامانمو شوهر داده..اون و داییم. گفتن باید شوهر کنی. داییم نامزد داشته. ب ما ...

😳😳نمیدونم چطو اون دنیا حواب پس میدن...

واقعا عذاب کشیدیم

یه سریا بد دلمو شکستن
من شوهرمو دوست دارم خیلی وقتابهش گفتم بریم پیش ی مشاوراما قبول نمیکنه،دیشب باوجود کتک خوردن خودم رفت ...

خوب زیادی رو بهش دادی مردها از زن مغرور البته به جا،، بیشتر خوششون میاد،،، زیاد دورش نباش،،،،،، اصلا تو کتم نمیره آدم از کسی بی دلیل کتک بخوره بگ دوسش دارم خودتون از وابستگی در بیارید،،،،، 

عزیزم خیلی اجرت بالاست حتما به بچه محبت کن و با محبت به دختر همسرت دل شوهرت رو بدست میاری تازه اوندختر بچه هم گناه داره نه پدر دار نه مادر تو بعد خدا پناهش باش بهش به چشم کسی نگاه کن که پناه می خواد کمک می خواد 

دلش می خواد پدرش واقعا دوستش داشته باشه ضربه خورده از طلاق پدر و مادر مشکل روحی داره تو کمکش کن

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
اتفاقا باهاش مشکلی ندارم خودم میبرمش مدرسه براش غذامیزارم،باهم حرف میزنیم وقتی باباش خونه نیست اینقد ...

پس پیش باباش دنبال جلب توجه هست 

اون بچس تو وارد بازیش نشو پیش باباش بهش فشنگ‌محبت کن تو وقتی یجوری گفتی به من چه دفترچش کجاست یعنی برات مهم نیست دیگه 

بی سیاست هستی دلیل رفتارایه همسرت همینه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج