2777
2789

1_ مرغ شکم پر، کباب کوبیده ، جوجه کباب، چلو سفید با تزیین زرشک و زعفرون، شوید پلو

سالاد فصل ، ژله، سبزی خوردن، نوشیدنی

2- اکبر جوجه، خورشت فسنجون،  گردن گوسفند و شوید پلو و چلو سفید و...

سالاد و‌ ژله یا پودینگ و سایر...

3- ماهی شکم پر، ته چین و زرشک پلو و شوید پلو و یه خورشت ( که نمی‌دونم چه خورشتی)😂

و سایر مخلفات...

پاگشای عروس داماد هست , هدیه چی بدم بنظرتون

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفرن مهمونا خیلیه غذاهات! دو نوع بسه

پانزده نفر خانواده ی عروس و داماد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بنظرم پیش غدا چون هوا سرده و پاییزه یه سوپ شیر، یا سوپ کدو حلوایی، یا جو درست کن 

غدا اصلی زرشک پلو با مرغ شکم پر درست کن با یه مدل خورش

دسر هم پاناکوتا 

سالاد ماراکاراتی،  فصل ، ماست طعم دار ، سبزی خوردن بدار کنارش

هدیه هم بسته به توان خودت اگه میخوای تا یه تومن هزینه کنی یه سکه ۱۰۰ سوتی بده

یا میخوای یادگاری بمونه براشون گلدون تزیتی با گل مصنوعی بخر، تابلو ، ساعت دیواری

بنظرم پیش غدا چون هوا سرده و پاییزه یه سوپ شیر، یا سوپ کدو حلوایی، یا جو درست کن غدا اصلی زرشک پلو ب ...

ده تومن کنار گذاشته بودم که یه طلای مینیمال بگیرم ولی طلا گرون شد 

حالا نمیدونم پارسیان بگیرم یا کارت هدیه ده تومنی