2777
2789
عنوان

شوهروبچه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 111 پست

ازدواج یه دختر یا یه زن بی بچه..با مرد بچه دار خییییئیییلی اشتباهه خییییییلی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همون اول نباید قبول میکردی که با بچه اش زندگی کنی آخه آدم هر کاریم واسه بچه یکی دیگه بکنه بازم میگن نامادریه

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا همین دیشب خیلی دل درد داشتم فشارمم افتاده بود بی رمق بودم رفتم درازکشیدم فکرمیکردم میادپیشم امانیومد دلم گرفت پیش بچه اش نشسته بود داشت تی وی میدید موقع خواب بچش اومدگفت وای قلبم خودشوزد ب مریضی پاشد ک ببرتش دکتر ازم خواست دفترچشوبدم دست من نبود کلافه جیغ کشیدم دست من نیست بعدکتکم زد جالبه بعدکتک خوردنم حال بچش خوب شد

یعنی چی با یک مرد بچه دار یا با یک زن بچه دار ازدواج نکن این چه فرهنگیه اونا دیگه حق زندگی ندارن ؟ فقط محردا دارن؟ بهتر نیست بگید قبل ازدواج تحقیق کنه یا از قبل با بچه اونا رفت و آمد داشته باشه تا تو زندگی ب مشکل بر نخورن 

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
یعنی چی با یک مرد بچه دار یا با یک زن بچه دار ازدواج نکن این چه فرهنگیه اونا دیگه حق زندگی ندارن ؟ ف ...

اره دقیقا نمونش سریال میوه ممنوعه

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

احساس میکنم به بچه یکم حسودیتون میشه به این فکر کنین که اونم بچه س وتو بدترین لحظه ممکن مادرش کنارش نیس خیلی سخته واقعا خواهش میکنم بهش محبت کنین خیلی سخته بی مادر بودن یه کودک 

اولویت اول زندگی کسی که بچه داره بچشه... چون فردی ک بچه داره مسئول تربیت ومحافظت و نگهداری از بچشه.... شما از پس خودت برمیای ولی اون بچه حداقل تا 15 سالگی پدر و مادر میخواد بالاسرش

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖