2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

676 بازدید | 54 پست

خانم ها من جاری جدید امده یکی از خواهرشوهرام باهاش حسابی گرم شده کلا با همن و از اون موقع با من و برادرش رابطشو قطع کرده و نمیاد و نمیره خانواده همسرمم دارن از اون یاد میگیرن و رابطشون رو کم کردن و با عروس جدید خوب شدن عروس جدید هم از ما فاصله گرفته نمیدونم این اوضاع رو چه جوری مدیریت کنم راهنمایی کنید لطفا 

ك و ن لقققشون

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب ی ورت بگیر دوروز بعد ک بینشون شکراب شد برمیگردن سمت تو

اینو دقیقااااااا مشابهش و تجربه کردم ک میگم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

محلشون نذار شاد باش جلوشون بخند حرصشون درمیاد بعد میفهمن نسبت بهشون بیتفاوتی عزیزم بعضیا جوگیرن جدیده اومده جو گرفتتشون بعدا مطمئن باش میزنن به تیپو تاپ هم رفت آمد زیاد آخرش جنگه