2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا سونوی واژینال نکردم میترسم

ترس نداره عزیزدلم هیچی نیس فقط پاهاتو باز میکنی مثه معاینه اونم سره دستگاهو همون جلو میذاره و معاینه میکنه 

ولی پاشو برو الان چیزی نیس بخدا

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
تروخدا برام دعا کن چیزیش نشه منم درد دارم

الهی فدات 

ان شاالله که چیزی نمیشه کوتاهی نکنید مثه من 

من فک میکردم الان که کلی مقاله خوندم درباره ی بارداری دیگه عقل کلم و دکترا چیزی حالیشون نیس واسه همین زود نرفتم دکتر زنان که ببینتم شما زود برید که نی نی کوچولو سالم بمونه 😍

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
الهی فدات  ان شاالله که چیزی نمیشه کوتاهی نکنید مثه من  من فک میکردم الان که کلی مقاله خ ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت😘😘انشالله به زودی بارداری سالم و راحتی داشته باشی❤

چون منم همینجوری بودم چن روز قبلش رفتم سونو بهم گفت احتمال سقط داری باورم نشد و کلی خندیدم و گفتم ام ...

ممنون از راهنماییتون رفتم بیمارستان آمپول زد شیاف هم داد برام سونو نوشتن

خونریزی مداومه؟؟اگر سقط باسه معمولا خونروزی رو میبینی اگر گاهیه استراحت کن معمولا جنین پسر لکه ببنی ...

تا اون موقع که تاپیک زدم مدام بود رفتم بیمارستان آمپول و شیاف داد فعلا دیگه دیگه نگاه نکردم از ترس

بجای اینجا تاپیک زدن برو بیمارستان خداکنه چیزیت نشه عزیزم

ممنون عزیزم بیمارستان رفتم گفتن الان که نصفه شبه دکترا نمیان زنگ زد تلفنی گفت آمپول و شیاف پروژسترون استفاده کنه پناه بر خدا

امکانش هست پله هم ممکنه باعث سقط بشه چون برای خودمم پله بود بنظرم و اینکه قلبش تشکیل نشد و 6هفتگی رش ...

ما طبقه دوم هستیم و هر روز از پله ها بالا و پایین میرم وامروز پیاده روی زیاد رفتم کافه گلاسه خوردم همه دست به دست داد من خونریزی کردم بیمارستان رفتم آمپول زدن و شیاف پروژسترون دادن فردا هم سونو دارم