2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما طبقه دوم هستیم و هر روز از پله ها بالا و پایین میرم وامروز پیاده روی زیاد رفتم کافه گلاسه خوردم ه ...

ان شاالله که چیزی نمیشه گلم 😍بسلامتی 

استفاده کردی شیافو?خونریزیت بند اومد?

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
عزیزم شما میدونی علایم قبل سقطو منم خیلی دل و کمرم درد میکنه ولی خونریزی نداشتم تاالان هفته پنجم به ...

من همین مشکلو تو هفته ۵ داشتم دل درد شدید مثل پریودی رفتم دکتر سونو دادم گفت این دردها طبیعیه الکی به خودتون استرس ندید فقط استراحت کنید و چیز سنگین بر ندارید

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
خداروشکر خواهش میکنم 🌹 استراحت کن و استرس نداشته باش 

قربونت دوست مهربونم❤ امروز سونو رفتم کلی استرس بهم داد که جنین رشدش خوب نیست قلب تشکیل نشده خونریزیت هم نشانه سقط هست

اگه قلبش تشکیل نشد چیکار باید کنم؟ امروز سونو رفتم گفت قلبش تشکیل نشد

حالا ان شاالله ک تشکیل میشه .من هفته 6خونریزی گرفتم قلبشم تشکیل نشده بود متاسفانه سقط کردم

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍